Ingezonden persbericht


Persbericht

De Shopex Groep kiest voor ERP-pakket Isah-7

Nieuwe ICT-omgeving gericht op het optimaliseren van internationale activiteiten

Tilburg, 7 februari 2006 - De Shopex Groep, producent van winkelinterieurs en -inrichtingen, heeft voor Isah-7 gekozen. Naast de Nederlandse vestigingen zal ook de Belgische vestiging met Isah-7 gaan werken. Met de ERP-oplossing kan de organisatie de gegevens van beide locaties consolideren. Isah-7 biedt de organisatie de juiste basis om zich verder te kunnen ontwikkelen.

"We zijn heel sterk internationaal georiënteerd. Onze klanten zijn voornamelijk in Europa gevestigd, maar hebben ook vestigingen over de hele wereld", zegt Bert Mouthaan, algemeen directeur van de Shopex Groep. "Logistiek gezien werken we altijd mondiaal. Met Isah-7 kunnen we deze activiteiten beter en nauwkeuriger aansturen."

Isah-7 is een ERP-pakket gericht op klantordergestuurde bedrijven. Het biedt een groot aantal standaardmodules, waarmee organisaties volledig inzicht krijgen in hun bedrijfsvoering. Via de module Isah Project Management geeft Isah-7 uitgebreide ondersteuning bij het beheren van alle facetten van projectmanagement.

"Onze organisatie werkt op basis van projecten. We hebben dan ook specifiek voor de projectenmodule gekozen", vervolgt Bert Mouthaan. "Met deze oplossing willen we de interne afstemming tussen de verschillende vestigingen beter coördineren. Ik verwacht absoluut dat Isah Project Management hierin een sturende rol gaat vervullen."

"Shopex is een groeiende internationale organisatie. Dat vereist een goede aansturing van de organisatie en productieprocessen", aldus Paul van Abeelen, algemeen directeur van Isah b.v. "Met Isah-7 en Isah Project Management kan Shopex aan de wensen van zijn klanten voldoen en projecten succesvol laten verlopen."

(247 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over De Shopex Groep
De Shopex Groep is actief op verschillende deelgebieden van winkelinrichting. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Verder heeft de Shopex Groep vestigingen in België en Duitsland en vindt de productie plaats in Nederland en België. Bij Shopex zijn ruim 200 medewerkers werkzaam.



Ingezonden persbericht