--------------------------------------------------------------------------
   Gemeente Amsterdam sluit nieuwe overeenkomst met Nashuatec/NRG voor    
                      digitalisering documentstroom                       
--------------------------------------------------------------------------


's Hertogenbosch, 07-02-2006

Nashuatec/NRG, marktleider op het gebied van documentenbeheer, printsolutions en consultancy, en de Gemeente Amsterdam hebben een contract getekend voor de levering van 900 multifunctionele en geconnecteerde copier-printers. Het contract is vorige week woensdag, in aanwezigheid van mevrouw Hester Maij, wethouder Gemeente Amsterdam, officieel ondertekend door de heer Werner Toele, directeur Facilitair Bedrijf Amsterdam en de heer Carol Dona, vice-president Nashuatec/NRG. Dit gebeurde in het Amsterdamse Stadhuis in aanwezigheid van circa honderd toehoorders, een vertegenwoordiging van alle gemeentelijke onderdelen.

Nashuatec/NRG is na een Europese aanbesteding, uitgevoerd door Concern Inkoop van de Bestuursdienst, geselecteerd als de inschrijver met de economisch meest voordelige aanbieding.

Voor de Gemeente Amsterdam betekent dit contract een belangrijke stap naar digitalisering van de documentstromen die de werkprocessen binnen de gemeente ondersteunen. Daarnaast zal het een substantiële bijdrage aan hun kosten- en efficiencydoelstellingen leveren. De uitgangspunten van dit nieuwe contract sluiten aan bij de visie van Nashuatec/NRG. De Gemeente Amsterdam wil met dit contract een substantiële kostenbesparing realiseren en een hoge mate van office productivity behalen, door apparatuur direct op het netwerk aan te sluiten en gebruik te maken van de connectivity solutions van Nashuatec/NRG.

De gemeente Amsterdam gaat versneld haar processen digitaliseren met shared service centra voor onder meer het ICT beheer. De connectivity solutions maken het mogelijk om binnen de Gemeente Amsterdam apparatuur multifunctioneel in te zetten en de documentstroom vergaand te digitaliseren. In de komende 5 jaar begeleidt Nashuatec/NRG de Gemeente Amsterdam bij deze digitalisering.
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Nashuatec/NRG
NRG Group Benelux is leverancier van producten en diensten op het gebied van documentenbeheer (printsolutions, document management en consultancy) binnen organisaties onder de merknamen Nashuatec, NRG en Rex-Rotary. De hoofdkantoren van Nashuatec/NRG zijn gevestigd in Brussel en s-Hertogenbosch. Nashuatec/NRG is onderdeel van het wereldwijde Ricoh concern.