Ingezonden persbericht


Managed hosting-bedrijf Rackspace draagt 'Fanatical Support'-boodschap in de Benelux uit met Lammers van Toorenburg Benelux PR

Bunnik, 7 februari 2006 - Managed hosting-bedrijf Rackspace, is in Engeland met 'Fanatical Support' als slogan binnen twee jaar tijd uitgegroeid tot de één na grootste partij op het gebied van managed hosting. Sinds 1 januari 2006 is het bedrijf ook actief in de Benelux. Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) is ingehuurd voor PR-ondersteuning. De organisatie wil met behulp van PR de bekendheid van Rackspace en vooral van zijn eigenzinnige aanpak onder het Nederlandse en Belgische publiek vergroten.

Rackspace onderscheidt zich in de markt met Fanatical Support(tm), de veelbekroonde klantenservice. De medewerkers van Rackspace zijn 24/7/365 bereikbaar en gespecialiseerd en opgeleid in het begeleiden van complexe hosting-configuraties. Rackspace heeft als doel om erkend te worden als één van 's werelds beste dienstverlenende bedrijven. De diensten van Rackspace zijn uitsluitend gericht op managed hosting van op Linux en Microsoft gebaseerde infrastructuren. Door deze specialisatie en een passie voor web-hosting is Rackspace het snelst groeiende hosting-bedrijf in Europa. Afgelopen jaar realiseerde Rackspace wereldwijd een omzetstijging van 60 procent, kwamen er 250 nieuwe werknemers bij en haalde de organisatie meer dan 2.000 nieuwe klanten binnen.

LVT PR zal Rackspace naast PR-activiteiten ook ondersteunen met diensten op het gebied van event-organisatie en marketing.

###

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) is een communicatieadviesbureau met 26 PR-specialisten. Het bureau ondersteunt zijn klanten vanuit een Nederlandse (Bunnik) en een Belgische (Brussel) vestiging. LVT richt zijn dienstverlening op ondernemingen die een vernieuwende en transparante PR- en communicatieaanpak wensen in de ICT-, consumentenelektronica- en lifestylemarkt. Het aanbod van LVT is allesomvattend: van de ontwikkeling tot en met de uitvoering van een strategie en van een idee tot en met het eindproduct en de frequente perscontacten. Het complete aanbod wordt ondersteund met redactionele concepten en producties van LVT Editorial Services en bedrijfsevenementen van Eventive Business Events. In België en Nederland werkt LVT Benelux PR momenteel voor zo'n 70 bedrijven, variërend van start-ups tot grote multinationals.