PRESS RELEASE

chellomedia benoemt Jeroen Oerlemans tot General Manager Sport1

Amsterdam, 7 februari 2006 - chellomedia heeft Jeroen Oerlemans benoemd tot General Manager van de digitale TV-zender Sport1, die op 1 februari j.l. gelanceerd is. In deze positie is hij verantwoordelijk voor de operationele, commerciële en strategische activiteiten van de sportzender. Dit omvat eveneens programmering, TV formats en content acquisitie.

Jeroen Oerlemans (45) is sinds 2000 directeur en oprichter van Innovative Media, een sportrechten consultancy firma voor traditionele en nieuwe media, met gerenommeerde klanten in de televisiewereld, consumentenproducten en diverse eredivisieclubs. Voor deze functie was hij onder meer actief als directeur Broadcast voor NFL International (American football) in Europa, directeur Sport Acquistie bij Tele+ in Italie en in verschillende functies bij zowel Filmnet als NOS Studio Sport.

Sport1 is een nieuwe 24-uurs sportzender met een uitgebreid aanbod aan live-sport. Op wedstrijddagen kan de zender tot maximaal acht kanalen worden uitgebreid, waarbij de kijker zelf beslist welke wedstrijd hij volgt. Sport1 zendt de belangrijkste voetbalcompetities van Europa uit (Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Portugees, Schots en Frans voetbal), evenals de UEFA Champions League, de Engelse FA Cup en de Copa Libertadores (Zuid-Amerikaanse 'Champions League'). Ook zijn Nederlands hockey en basketbal, het Amerikaanse basketbal en honkbal, de Engelse dartscompetitie en de vijf grootste internationale golftoernooien te zien.

Het digitale Sport1 kanaal is momenteel te ontvangen door een abonnement af te sluiten bij een kabelbedrijf of satelliet-tv provider. Website: www.alleenopeen.tv

Film1 en Sport1
Film1 en Sport1 zijn een onderdeel van chellomedia, de Europese content en digitale services divisie van Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK). Liberty Global bezit belangen in breedband-, distributie- en programmaleveranciers hoofdzakelijk in Europa, Azië/Pacific en Midden- en Zuid-Amerika en is het grootste kabelbedrijf buiten de Verenigde Staten.