Ingezonden persbericht


persbericht

CAD & Company optimaliseert documentbeheer ARCADIS Nederland B.V. met FileNet ImandrA

Amsterdam, 7 februari 2006 - CAD & Company heeft van ARCADIS Nederland B.V., het grootste advies- en ingenieursbureau van Nederland, opdracht gekregen voor het leveren en implementeren van een document management systeem voor het verder optimaliseren van haar bedrijfsprocessen en haar documentstromen. Belangrijke sleutelwoorden bij deze opdracht zijn efficiëntie en kwaliteitseisen. CAD & Company, één van de grootste software en services leveranciers voor de bouw- en de werktuigbouwgerelateerde industrie, levert en implementeert hiervoor het Enterprise Document Management Systeem, FileNet ImandrA.

ARCADIS Nederland B.V., levert adviezen en ingenieursdiensten en is actief op de gebieden infrastructuur, milieu en facilities. Bij ARCADIS Nederland werken 2.000 mensen op 12 locatie aan 36.000 verschillende projecten. Binnen deze projecten gaan 14 miljoen documenten om. Met behulp van FileNet ImandrA wil ARCADIS bereiken dat virtuele projectteams beter ondersteund worden, waarbij beter geanticipeerd kan worden op wensen van haar opdrachtgevers en samenwerkende projectpartners. Het blijven leveren van kwalitatieve diensten staat hoog in het vaandel bij ARCADIS.

Het nu aangekochte Enterprise Document Management Systeem optimaliseert de werkprocessen bij ARCADIS en wordt geborgd binnen de bestaande kwaliteitssystemen. ImandrA wordt ingezet voor tekeningenbeheer, documentenbeheer, postverwerking en het automatiseren van de werkprocessen door middel van de module 'WorkFlow Manager'. Daarnaast biedt het systeem zoekmogelijkheden als full text search, kunnen virtuele projectdossiers worden opgebouwd en beschikt het over een rapportage manager. De eMail Manager zorgt voor een automatische afhandeling en opslag van binnenkomende- en uitgaande emailberichten. Tenslotte wordt een koppeling gelegd tussen FileNet ImandrA en de verschillende databases binnen ARCADIS.

In de afgelopen zes jaar hebben 300 medewerkers naar tevredenheid ervaring opgedaan binnen ARCADIS met FileNet ImandrA. Na een complete implementatie van FileNet ImandrA op de ontwerpbureaus van de Regio's en het Pensioenfonds is de overtuiging van de kwaliteit van zowel het systeem als de leverancier CAD & Company bestendigd, waardoor nu met vertrouwen wordt uitgezien naar het bedrijfsbreed uitrollen van het Enterprise Document Management Systeem FileNet ImandrA.



Ingezonden persbericht