Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Triple P distributeur van C-nario in de Benelux

VIANEN, 7 februari 2006 ­ Triple P, leverancier van ICT- oplossingen, is door C-nario gekozen als distributeur voor zijn narrowcasting software. C-nario is een vooraanstaande, wereldwijde leverancier van software voor narrowcasting en instore TV toepassingen. Daarbij worden korte afwisselende audiovisuele programma's voor een selecte doelgroep vanuit een centrale uitzendstraat via datacommunicatienetwerken gedistribueerd.

Triple P is trots door C-nario te zijn geselecteerd als distributeur van hun software in de Benelux. Wereldwijd zijn er inmiddels duizenden modulen van de C-nario software geïnstalleerd. In meer dan 250 projecten in 22 landen wordt naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van deze narrowcasting technologie. Er is voor Triple P gekozen vanwege de unieke geïntegreerde aanpak van narrowcasting, de kennis en ervaring met crossmedia-oplossingen en de toevoeging van interactiviteit en kennis van IP netwerken.

Triple P biedt met de 3 hoofdprogramma's C-nario Entertainer(TM), C-nario Messenger(TM) en C-nario Advertiser(TM) de mogelijkheid om de play-out, scheduling en advertentieverkoop te regelen en te beheren. Vanuit één centraal punt kunnen combinaties van video, audio, graphics en tekst naar meerdere locaties en verschillende soorten displays worden afgespeeld. De oplossing is uitermate geschikt voor de retailsector, maar ook voor bijvoorbeeld entertainment shows, voetbalstadions, musea, transport- en vervoersector, bioscopen en winkelcentra.

C-nario Advertiser(TM) biedt de mogelijkheid om de beschikbare ruimte op schermen te verkopen en de weergave hiervan per scherm en per uitzendtijd te beheren. De back-office module regelt de advertentieverkoop, rapportage en facturatie.

Ton Schoonderbeek, directeur Triple P Media: "Uniek aan C-nario is dat de software voorbereid is op de toekomst. C-nario ondersteunt nieuwe projectmogelijkheden en is als enige softwarepakket al geschikt voor HDTV en JPEG2000. Hiermee hebben wij een uniek product in huis dat aansluit op de innovatieve producten en diensten van Triple P."

Over C-nario

C-nario is een vooraanstaande leverancier van een uitgebreid software platform gericht op narrowcasting. De software van C-nario maakt weergave en beheer van complexe video displays mogelijk in intensief gebruikte netwerkomgevingen.

C-nario is een private onderneming met kantoren in de Verenigde Staten en Israël en heeft een uitgebreid partner netwerk van distributeurs en integrators over de hele wereld. C-nario is lid van de Diskin Groep, die is opgericht in 1990. De technologie van C-nario is succesvol geïnstalleerd bij talloze veeleisende relaties met een brede range van behoeften op het gebied van advertising, zakelijke en publieke sector, media en entertainment.

Over Triple P

Triple P (Other OTC: TPPPF) ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan het resultaat van een organisatie. De drie p's - people, performance en partnership - vormen de basis voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten.

Deze publicatie bevat toekomstgerichte informatie. Deze informatie is gebaseerd op de huidige verwachtingen. Gegevens die in dit bericht zijn opgenomen en geen betrekking hebben op historische feiten, dienen te worden beschouwd als verwachtingen voor de toekomst. Zonder een volledige opsomming te geven, wordt met het gebruik van de volgende woorden of soortgelijke bewoordingen toekomstgerichte informatie aangegeven: "denkt", "anticipeert", "verwacht", "neemt voor" ,"voorziet". De daadwerkelijke resultaten kunnen aanzienlijk afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder, maar niet beperkt tot, de besluiten van "market makers"; de ontwikkeling van de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden; het totale bedrag aan ontslagvergoedingen en andere noodzakelijke kosten voor het afronden van de reorganisatie en hevige concurrentie.

Meer informatie voor de redactie:

Triple P
Dick Goettsch
Postbus 245
4130 EE VIANEN
Nederland

Tel: + 31 347 353168
Fax: + 31 347 353666

e-mail: triplepinfo@triple-p.nl www.triple-p.nl