Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB brengt grote verbeteringen aan in Information Access Solutions

Workflow, anonimiseren, verbeterde beveiliging, 64-bit zoektechnologie en nieuwe e-mail archivering belangrijkste verbeteringen voor ZyIMAGE

Amsterdam, 7 februari - - ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions, heeft een nieuwe versie uitgebracht van ZyIMAGE. Deze versie - gratis voor bestaande klanten - biedt een aantal belangrijke verbeteringen en aanpassingen. De vernieuwde oplossing is ontwikkeld als antwoord op wensen van klanten en benut ZyLAB's onderscheiden technologie voor het archiveren, doorzoeken en vinden van miljoenen pagina's aan gegevens; zowel op papier als in e-mail en bijlagen en alle andere soorten elektronische bestanden.

De belangrijkste verbeteringen zijn:

* Workflow met digitale handtekening

De ZyIMAGE Workflow-oplossing maakt het mogelijk om verschillende workflowprocessen te definiëren met behulp van templates, work pools, action types, etc. en deze te personaliseren en implementeren voor specifieke groepen. De interface is duidelijk en webgebaseerd. Door de automatisch gecreëerde digitale handtekeningen kunnen gebruikers zeker zijn van de integriteit en veiligheid van hun workflow. Daarnaast werkt deze module probleemloos met andere ZyIMAGE-modules dankzij de naadloze XML-architectuur waaruit ZyIMAGE is opgebouwd. Voor documenten in het ZyIMAGE archief kan dan ook eenvoudig een link in het workflowsysteem worden gemaakt, zodat tijdens het workflowproces altijd direct de juiste documenten beschikbaar zijn.
* Anonimisering

Met ZyLAB's nieuwe hulpmiddelen voor anonimisering zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, zoals anonimisering in gescande afbeeldingen en click-and-drag mogelijkheden, meerkleurige anonimisering, synoniem anonimisering (vervangen van een naam door een code), versiecontrole en meer. Wijzigingen kunnen worden gekoppeld aan extra informatie zoals datum en tijd, opmerkingen of wettelijke regels en extra velden die door de gebruiker worden aangegeven.
* 64-bit zoektechnologie

De nieuwe 64-bit zoektechnologie maakt het mogelijk om nog grotere datacollecties op te zetten dan reeds mogelijk was. Binnen één archief kunnen nu meerdere Terabytes aan informatie full-text doorzocht worden. Voor de toename van informatie, zoals de groeiende e-mail archieven, is dit essentieel. Daarnaast ondersteunt deze 64-bit zoektechnologie Unicode, waardoor meerdere karaktersets zoals Arabisch, Koreaans, Chinees en Japans nu ook direct worden geïndexeerd, zonder gebruik te maken van een conversie. Deze mogelijkheden onderstrepen het internationale karakter van de oplossingen van ZyLAB.


* Verbeterde hulpmiddelen voor e-mail-archivering

De ZyIMAGE E-mail Management Suite gaat uit van een schaalbare opzet, zodat gebruikers deze oplossing eenvoudig kunnen integreren in grote document lifecycle management processen, zonder dat daarvoor extra opslagruimte nodig is. Opgeslagen informatie kan eenvoudig worden gevonden en doorzocht. De gebruiker kan de juiste schaal voor de ZyIMAGE E-mail Management Suite zelf selecteren op basis van zijn eisen: van eenvoudige, persoonlijke zoekmogelijkheden binnen een bestaande records management omgeving tot volledige, efficiënte back-up oplossingen binnen een brede kennismanagement context.
* Nieuwe ZyIMAGE Archiving Plug-in

Met de ZyIMAGE Archiving Plug-in kunnen gebruikers documenten en/of e-mail-berichten rechtstreeks in hun ZyLAB- of RMA-archief opslaan. Alle gearchiveerde documenten/berichten zijn op de volledige tekst doorzoekbaar. Standaard e-mailinformatie zoals afzender, onderwerp en datum wordt opgeslagen als sleutelvelden. Eventuele bijlagen worden eveneens opgeslagen en voorzien van een link met de originele e-mail.
* Vernieuwde ZyIMAGE Records Management oplossing

Er wordt nu standaard een volledig vernieuwde DoD 5015.2 en PRO / TNA (UK) compliant Records Management and Archival (RMA)-oplossing meegeleverd. Naast een nieuwe interface maken verschillende verbeteringen in de bediening nu 'one click' of 'few clicks' archivering naar een records management systeem mogelijk. Deze belangrijke mogelijkheid garandeert dat de gebruiker daadwerkelijk gebruik maakt van een RMA-systeem. Deze versie biedt eveneens volledige integratie van het records management systeem en full-text retrieval.

Over ZyLAB

ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Information Access Solutions die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen.

Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.