Ingezonden persbericht


Rotterdammer tekent contract tijdens ABN AMRO Tennis Tournament

AA Drink voegt Raemon Sluiter toe aan groep topsporters

UTRECHT - AA Drink heeft Raemon Sluiter toegevoegd aan de groep topsporters die worden ondersteund door het merk. De Rotterdamse tennisser (27) speelt door de gesloten overeenkomst in de Davis Cup-ontmoeting tussen Nederland en Rusland in de Rai in Amsterdam met het logo van AA Drink op de mouw. Tijdens het 33-ste ABN AMRO Tennis Tournament, dat op maandag 20 februari van start gaat, zal het contract tussen beide partijen in Ahoy' officieel worden ondertekend.

De laatste topsporter die vorig jaar door AA Drink aan de groep werd toegevoegd was de Rotterdams sportvrouw van 2005, judoka Elisabeth Willeboordse. AA Drink ondersteunt onder meer ook kogelstoter Rutger Smith, FC Utrecht-speler Rick Kruys, springruiter Jos Lansink en badmintonner Dick Palyama. AA Drink is in 2006 ook hoofdsponsor van de wielerploeg van manager Michael Zijlaard en trainster Leontien Zijlaard-Van Moorsel. Tot het nieuwe AA Drink Cycling Team behoort ook Suzanne de Goede. De voormalig wereldkampioene bij de junioren en nationaal kampioene op de weg van 2003 is tevens een van de atleten die deel uitmaakt van de groep topsporters van AA Drink.

Het in Utrecht gevestigde AA Drink, onderdeel van United Soft Drinks, ondersteunt naast topsporters ook evenementen en bonden, zoals de tennisbond (KNLTB), schaatsbond (KNSB), handbalverbond (NHV), atletiekunie (KNAU), basketballbond (NBB), badmintonbond (NBB), korfbalverbond (KNKV), hippische sportfederatie (KNHS) en de skatebond (SBN). Met de ondersteuning van Raemon Sluiter heeft AA Drink zich verzekerd van de best geklasseerde Nederlandse tennisser op de ATP-ranglijst. De op 13 april 1978 geboren Rotterdammer klom door het bereiken van de halve finale van het Challenger-toernooi van het Franse Andrezieux deze week van de 92-ste naar de 83-ste plaats. In het ATP-klassement over 2006 neemt Sluiter zelfs de 70-ste positie in.

Met de ondersteuning hoopt AA Drink een bijdrage te kunnen leveren aan de jacht van Sluiter op zijn beste klassering uit zijn sportieve loopbaan, de 46-ste plaats op de ATP-ranglijst. De Rotterdammer kende in 2003 zijn beste jaar, toen hij zowel de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy' als de eindstrijd van de Dutch Open in Amersfoort bereikte. Tijdens de 33-ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament zal Sluiter het contract in zijn thuisstad met United Soft Drinks ondertekenen.

Noot: Nadere informatie, United Soft Drinks BV, Fokko de Noord: 030-241.03.11

---- --