Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 7 februari 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 31 januari 2006
2. Best.secr Uitnodiging Heemkundige Kring De Oude Vrijheid Beslissen wie gaat. Weth.v. Rossum en voor het bijwonen van het planten van 2 bomen Thijssen gaan. op historische locaties.

3. OSZ-JZ Stand van zaken behandeling bezwaarschriften De beslissing op de bezwaarschriften van M. Harks en H. van Genugten Akkoord. inzake vuurwerkopslag Bowog. aanhouden totdat meer bekend is over de mogelijkheid van massa- explosie bij de opslag van consumentenvuurwerk.
4. PBZ-BW Verzoek inhoudelijke- en financiële ondersteuning 1. instemmen met inhoudelijke- en financiële ondersteuning van de Akkoord. oprichting paardenkenniscentrum Oostelijke oprichting van het paardenkenniscentrum Oostelijke Meierij; Meierij. 2. een financiële bijdrage verlenen van 2.000,-- ( 1.000,-- t.l.v. UPC-gelden en 1.000,-- t.l.v. fonds plattelandsvernieuwing); 3. initiatiefnemers wijzen op het betrekken van de gemeente Veghel (zijtaart) en Boxtel bij het project; 4. geen bijdrage verstrekken in de kosten van het organiseren van de trekpaardenfokdag.


5. PBZ-BW Intergemeentelijk Masterplan Vlagheide e.o. 1. kennisnemen van het Intergemeentelijk Masterplan dat m.i.v. 6-2- Akkoord. 2006 voor 6 weken voor inspraak ter inzage ligt; 2. kennisnemen van de planning om te komen tot vaststelling van het intergemeentelijk Masterplan.


6. PBZ-WIZ Collectieve Zorgverzekering voor Minima. 1. instemmen met het afsluiten van een collectieve aanvullende 1. instemmen met ziektekostenverzekering met het uitgebreide pakket t.b.v. de beperkt pakket; uitkeringsgerechtigden en overige minima (inkomen tot 12% van 2. akkoord; de van toepassing zijnde bijstandsnorm); 3. de geraamde kosten 2. de onderhandelingen met het CZ en VGZ namens het college van voorlopig ten laste B&W ambtelijk laten voeren met de intentie om een overeenkomst brengen van de post met beide aanbieders af te sluiten; bijzondere bijstand; 3. de geraamde kosten ad 20.000,-- voorlopig ten laste brengen van 4. akkoord. de post bijzondere bijstand; 4. besluit en uitgangspunten ter kennisname brengen van de raad.


7. PBZ-WIZ Invoering Wet Maatschappelijke Ondersteuning: 1. instemmen met besluit regionale WMO-stuurgroep om de maximale Akkoord. landelijke en regionale planning en periode van één jaar van het overgangsrecht in de WMO te overgangsrecht. benutten, zodat nieuw beleid via een zorgvuldig en interactief regionaal en lokaal traject kan worden vormgegeven; 2. kennisnemen van de gewijzigde invoeringsdatum WMO, de regionale planning van het overgangsrecht en het nieuwe beleid en van de geactualiseerde versie van het Regionale Plan van Aanpak; 3. ter kennisname aanbieden aan de raad.


8. PBZ-WIZ Regionale notitie "de gezamenlijke visie op lokale 1. instemmen met in procedure brengen richting lokale en regionale Akkoord. loketten" in procedure brengen. klankbordgroepen van de notitie "de gezamenlijke visie op lokale loketten"; 2. voorstel formeren lokale klankbordgroep WMO afwachten.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 7 februari 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
9. SLZ-IG Verkeersslachtoffers 2004. Kennisnemen van het aantal verkeersslachtoffers in Sint-Oedenrode en Akkoord. de nieuwe doelstelling voor het aantal verkeersslachtoffers voor 2020.
10. SLZ-IG Verzoeken Boelaars-Hoeve. 1. verbinding maken voor voetgangers tussen Past. Smitsstraat en P- Akkoord. terrein V.V. Olland; 2. geen parkeerverbodsborden leveren; 3. een verwijzing naar het parkeerterrein te plaatsen; 4. kosten ten laste van UPC-middelen brengen.


11. SLZ-IG Viering boomfeestdag 2006. Deelnemen aan de boomfeestdag met boomplantmomenten op 22 febr. Akkoord. En 22 en 23 maart.
12. OSZ-FIN Controleprotocol 2005. 1. het controleprotocol voor de accountantscontrole 2005 ter Akkoord. advisering voorleggen aan audit-comité; 2. het controleprotocol door de raad laten vaststellen.


13. PBZ-BW Toekenning Welstandsprijs 2005. Voor kennisgeving aannemen. Akkoord.
14. PBZ-WIZ Heronderzoeksplan rechtmatige uitvoering WWB 1. de notitie heronderzoeksplan vaststellen; Akkoord. c.a. 2006 en volgende jaren. 2. frequentie van heronderzoeken en aanvullende heronderzoeken op basis van risicoprofielen en a-selecte steekproef te bepalen conform de notitie.


15. PBZ-WIZ Vaststelling service niveau overeenkomst (SNO) 1. instemmen met splitsing SNO 2006 in een Basisdocument en Akkoord. 2006. werkafspraken; 2. instemmen met de samenwerkingsafspraken met CWI Veghel; 3. de overeenkomst namen de gemeente Sint-Oedenrode laten ondertekenen door de burgemeester.