Provincie Friesland


---

PERSUITNODIGING

Nummer: 002 TR
Datum: 3 februari 2006

ONDERTEKENING PRESTATIEOVEREENKOMST DIENST LANDELIJK GEBIED

Dinsdag 7 februari om 16.00 uur ondertekenen Gedeputeerde Anita Andriesen en Johan van Abbema, accountmanager van Dienst Landelijk Gebied (DLG) de prestatieovereenkomst van DLG en provincie. Met de ondertekening wordt het startsein gegeven voor de uitvoering van de landinrichting, grondverwerving en natuurbeheer voor dit jaar.

In de overeenkomst staat welke prestaties per project moeten worden geleverd en welke middelen hiermee gemoeid zijn. De personele inzet voor de uitvoering van de meeste onderdelen wordt bepaald en geleverd door het ministerie van LNV. Gedeputeerde Anita Andriesen geeft bij de ondertekening van de overeenkomst een korte toelichting op de projecten die in 2006 centraal staan, waaronder een vervolg op het landbouwstructuur onderzoek dat in 2005 is gepresenteerd.

Exemplaren van de prestatieovereenkomst worden tijdens de bijeenkomst uitgereikt.

We nodigen u van harte uit bij de ondertekening aanwezig te zijn.

Datum: dinsdag 7 februari 2006
Tijd: ontvangst vanaf 15.15 uur, ondertekening vindt plaats om 16.00 uur Plaats: Panoramazaal van de Achmeatoren in Leeuwarden. U kunt zich melden bij de receptie van de Achmeatoren; links van de VVV winkel (Sophialaan 4 in Leeuwarden).


---- --