Ingezonden persbericht

Unieke akoestische eigenschappen maken Chocflex hét perfecte projectvi

KROMMENIE, 20060206 -- Contactgeluid is één van de grootste ergernissen van harde vloerbedekkingen. Contactgeluid op dezelfde verdieping maar ook in ruimtes naast of onder de belopen ruimte. Bonar Floors introduceert met Chocflex hét perfecte projectvinyl die deze negatieve eigenschap van een harde vloer weerlegt.


Naast deze belangrijke eigenschap is Chocflex in de wereld van harde vloeren ook uiterst uniek op het gebied van onderhoud en hygiëne. De Chocflex vloer is voorzien van een zogenaamde Vitnet toplaag. Deze toplaag is hard en behoeft gedurende de levensduur van de vloer niet vervangen te worden. De Vitnet beschermt de vloer tegen het indringen van vuil laat en zich gemakkelijk reinigen. In de verschillende lagen van de Chocflex is een anti-bacterieel middel te vinden die ervoor zorgt dat schimmels en allergenen geen kans krijgen zich te hechten of te vermenigvuldigen.

Dankzij de verende, waterdichte rug wordt een prettig loopcomfort gecreëerd. Een hele dag staan of lopen op een Chocflex vloer is minder vermoeiend dan op een traditionele harde vloer.

Binnen de Chocflex range zijn vele dessins en kleuren te vinden. Voor elk wat wils en passend bij elke gewenste uitstraling of huisstijl. De kleuren zijn in veel gevallen binnen de verschillende dessins gelijk zodat ook de dessins onderling goed te combineren zijn. Ook een combinatie met de projectvloerbedekking Flotex is een hele goede optie. Beide vloerbedekkingen hebben dezelfde hoogte waardoor deze naadloos op elkaar aansluiten. Zo kunt u eenvoudig overgaan van Flotex in de gangen naar Chocflex in keukens of sanitaire ruimtes.

Chocflex is een product van Bonar Floors o.a. ook de producent van Flotex projectvloerbedekking en Coral loopschoonvloerbedekking. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bonarfloors.nl




Bonar Floors