Ingezonden persbericht

Coral Grip loopschoonvloerbedekking vernieuwd, nu met antislip toevoeg

KROMMENIE, 20060206 -- De rode loper uitleggen en vuil buiten houden ook tijdens regenachtige dagen kan nu met de vernieuwde Coral Grip. De Coral Grip is te herkennen aan de "spaghetti"-achtige structuur. Deze kunststof schoonloopmat houdt vuil reeds buiten voordat de eigenlijke schoonloopzone begint. Dankzij de toevoeging van antislip korrels heeft men nog meer grip op deze Coral mat.


Naast de uitvoering in rood, speciaal als rode loper, zijn vele kleuren mogelijk, passend bij elke uitstraling van elk bedrijf. Voor een nog hogere attentiewaarde en een warm welkom voor elk entree is ook het insnijden van logo's mogelijk.

De Coral Grip mat wordt veelal buiten, voor de deur toegepast voordat het eigenlijke entree begint. Dit kan vooral van belang zijn wanneer de entreezone binnen betrekkelijk kort is waardoor de Coral loopschoonvloerbedekking binnen minder kans krijgt om vuil af te borstelen en vocht op te nemen.

Een schone en verzorgde vloer begint met een goede schoonloopmat in en voor het entree. Dagelijks verplaatsen we via onze schoenen een enorme hoeveelheid vuil. Tijdens regenachtige dagen of met besneeuwde trottoirs is vocht de veroorzaker van menig slippartij op gladde vloeren. Coral voorkomt dit leed en houdt achterliggende vloeren schoon en droog.

Binnen de serie Coral loopschoonvloerbedekkingen zijn vele variëteiten te ontdekken. Eén ding hebben de verschillende lijnen met elkaar gemeen, vocht wordt opgevangen en vuil wordt afgeschraapt. Afhankelijk van de lengte van het entree wordt wel tot 90% van het binnengelopen vuil en vocht tegengehouden waardoor de schoonmaakkosten tot wel 65% worden verlaagd.

Coral is een product van Bonar Floors o.a. ook de producent van Flotex projectvloerbedekking en Chocflex, het unieke projectvinyl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bonarfloors.nl



Bonar Floors