Ingezonden persbericht


WEBROOT'S SPY SWEEPER VIA ESDNOW DOWNLOADSHOP

Toonaangevende antispyware-software nu verkrijgbaar via Nederlandse downloadshop

Schiphol, 7 februari 2006 --- Via de eerste Nederlandse veilige marktplaats voor downloadsoftware zijn nu de Webroot produkten Spy Sweeper, Window Washer, Pop-up Washer en Desktop firewall beschikbaar. Met deze producten is een PC in een handomdraai compleet en proactief beschermd tegen internetbedreigingen.

Webroot Software en ESDNOW hebben een overeenkomst getekend die ESDNOW het recht geeft een Webroot downloadshop op te zetten. ESDNOW heeft de Webroot downloadshop in een zeer korte tijd gerealiseerd vanuit het "shop-in-a-shop" concept. De Webroot-shop is gericht op consumenten en ondersteunt betalingen via BIBIT en iDEAL. De aangeschafte software en de licenties zijn na de betalingsafhandeling onmiddellijk beschikbaar.

Eenvoudig beheer en rapportage

ESDNOW.COM is de eerste Benelux aanbieder van een volledig geïntegreerd platform voor softwareprotectie, electronische distributie, internetactivering en betalingsafhandeling. Via een complete via internet toegankelijke administratie, is de uitgever verzekerd van een gestroomlijnde onderhoud, verkoop, levering en rapportage.

"De snelheid en flexibiliteit waarmee ESDNOW ons is tegemoet getreden en de shop heeft geïmplementeerd, heeft ons aangenaam verrast", aldus Herbert Weustenenk, verantwoordelijk voor sales en marketing voor Webroot in de Benelux. De vaak bekroonde anti-spyware applicatie Spy Sweeper en de overige produkten zijn vanaf nu eenvoudig te downloaden via http://www.esdnow.com/shop/home.php?pid=76527.

Over Webroot

Webroot Software, Inc. is de maker en uitgever van de veelvuldig bekroonde Spy Sweeper serie van anti-spyware produkten voor consumenten en bedrijven. Webroot is gevestigd in Boulder, Colorado, USA en wordt ondersteund door enkele gerenommeerde venture capital bedrijven, waaronder Technology Crossover Ventures, Accel Partners en Mayfield. Webroot's software ontvangt regelmatig top awards en aanbevelingen van gerespecteerde onafhankelijke media, en is al bij miljoenen gebruikers wereldwijd in gebruik. Spy Sweeper en de andere Webroot produkten zijn online beschikbaar via www.webroot.com, en zijn ook te vinden bij de belangrijkste retail kanalen in de Verenigde Staten, Europa en Japan.

Over DISC en ESDNOW.COM

DISC BV is een Nederlandse particuliere onderneming, die is opgericht in 2001. De onderneming houdt zich bezig met de marketing, distributie en ondersteuning van diverse softwareapplicaties, waaronder informatiezoeksystemen voor universiteiten, wetenschappelijke bibliotheken, de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, overheden en technologische instituten. DISC distribueert EndNote, Reference Manager, ProCite, RefViz, WriteNote en Onfolio in o.a. de Benelux en Turkije. In maart 2004 zijn de activiteiten van ESDNOW.COM van start gegaan. Dit is de eerste succesvolle aanbieder in de Benelux van een veilig platform voor wereldwijde elektronische softwaredistributie op basis van DRM-technologie. Zie ook www.esdnow.com en www.researchsoftware.nl.

Voor testversies en meer informatie:

DISC BV

Suat Tuzgöl

023 -547 18 55

Postbus 423

2100 AK Heemstede

e: sales@esdnow.com

Lubbers & De Jong BV

Peter Keijzer

Keizersgracht 219

1016 DV Amsterdam

020 - 421 05 65