Ingezonden persbericht


Persbericht

7 februari 2006

NetApp breidt disk-to-disk en security-portfolio uit

~ Nieuwe producten vereenvoudigen procedures, verbeteren recovery-mogelijkheden en verlagen infrastructuurkosten ~

Schiphol-Rijk, 7 februari 2006 Network Appliance (NASDAQ: NTAP) brengt een nieuw portfolio van producten, technologieën en diensten op de markt waarmee klanten hun gegevens kunnen opslaan, beschermen en beheren. NetApp breidt daarmee de productfamilies voor disk-to-disk back-up en security uit.

Nieuwe producten die NetApp introduceert, zijn:
" NetApp NearStore VTL 600 en Nearstore VTL 1200 Nearstore VTL biedt betere prestaties en eenvoudiger beheer voor bestaande tape-omgevingen. Nieuwe technologieën zijn Smart Sizing en Self-Tuning. Deze zorgen voor workload balancing, een reductie van 50 procent in benodigde fysieke tapes voor dezelfde opslagcapaciteit, een snelle creatie van nieuwe tapes en betere gegevensintegriteit. Beide nieuwe systemen zijn naadloos te integreren met onder meer oplossingen van EMC, Hitachi en IBM. Daarnaast ondersteunt NearStore VTL de Decru DataFort-systemen voor encryptie en bedrijfsbrede beveiliging van gegevens. Meer informatie over NearStore VTL is beschikbaar via www.netapp.com/products/nearstore/nearstore-vtl.html. " Decru DataFort E-Series Version 3.0 De nieuwe Decru DataFort E-Series Version 3.0-firmware betekent een uitbreiding van het Decru-platform voor databeveiliging. CIFS, NFS en iSCSI zijn nu beschikbaar op één platform. Daarmee is Decru de enige aanbieder van een beveiligingsoplossing voor NAS- en IP SAN-omgevingen. De nieuwe firmware biedt uitgebreide antivirusbescherming, role-based toegangscontrolemogelijkheden voor beheerders en een uitbreiding van de sleutelbeheerfunctionaliteit. Voor compliance, privacy, veilige disaster recovery en beveiligde outsourcing is Decru DataFort onmisbaar. Meer informatie over de oplossingen van Decru is beschikbaar via www.decru.com.

Daarnaast introduceert NetApp Global Services (NGS) de volgende nieuwe diensten: " VTL Design & Implementation Service
" Disaster Recovery Design & Implementation Service " Backup and Recovery Design & Implementation Service Deze nieuwe diensten hebben betrekking op zowel de nieuwe producten als het bestaande portfolio van NetApp. Goed opgeleide storage-professionals met NetApp-certificaties en ervaring op het gebied van hardware en software helpen bij het maken van back-ups, recoveries en restores en bieden best-practices en een bewezen methodologie. Meer informatie over de diensten van NGS is te vinden via www.netapp.com/support/consultingedge.html.

Technische informatie
Technische informatie over NetApp-producten is online beschikbaar. Om regelmatig updates te ontvangen en toegang te krijgen tot exclusieve informatie registreert u zich voor NetApp Tech OnTap via http://www.netapp-web.com/ontap.

(366 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Bianca van Dulst, NetApp: Tel: 023-567 96 89 Fax: 023-567 96 73 E-mail: bianca@netapp.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com