Ingezonden persbericht


Persbericht

7 februari 2006

NetApp zet in op disk-to-disk backup

~ Tijd is rijp voor uitbreiding disk-oplossingen binnen IT-infrastructuur ~

Schiphol-Rijk, 7 februari 2006 Network Appliance (NASDAQ: NTAP) ziet een grote rol weggelegd voor disk-to-disk back-up in organisaties en zal haar klanten dan ook gaan helpen deze opslagmethode te implementeren in steeds meer onderdelen van hun IT-infrastructuur. Door flinke technologische vooruitgang en innovatie is de tijd daar rijp voor. Met verschillende nieuwe producten en diensten (zie apart persbericht) onderstreept NetApp die visie.

Met disk-to-disk back-up kunnen organisaties hun back-upprocedures sterk vereenvoudigen en versnellen. Bovendien zijn de mogelijkheden voor het terughalen van informatie na uitval van systemen, een ramp, aanslag of menselijke fouten veel groter dan bij andere opslagmethodes. Met NetApp s nieuwe producten gaan de kosten van de storage-infrastructuur daarbij omlaag.

Sinds de introductie van haar eerste disk-to-disk oplossing in 2001 heeft NetApp meer dan 100 petabyte aan opslagcapaciteit geïnstalleerd bij grote bedrijven. Network Appliance heeft voor disk-to-disk een wereldwijde partnerovereenkomst met Symantec.

Onze familie van disk-to-disk back-up-producten biedt oplossingen voor de belangrijkste behoeften van onze klanten, namelijk uptime, het beheren van de grote en steeds maar groeiende hoeveelheden data en het beschermen van die data tegen dreigingen en risico s , zegt Dan Warmenhoven, CEO van Network Appliance.

NetApp heeft meer dan vier jaar geleden de markt voor disk-to-disk back-up gedefinieerd met het eerste NearStore-product. We boden kostenefficiënte disks voor de bescherming van data. De producten die we nu aankondigen, bieden meer keuze en flexibiliteit en spelen in op de groeiende behoefte aan VTL-oplossingen. Daarmee bieden we onze klanten eenvoudiger beheer, lagere kosten en een betere beschikbaarheid van informatie , aldus Dan Warmenhoven.

(269 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Bianca van Dulst, NetApp: Tel: 023-567 96 89 Fax: 023-567 96 73 E-mail: bianca@netapp.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com