Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WAARDENBURG ­ 7 februari 2006 - EBM Software, eigenaar en ontwikkelaar van OLAP4All brengt vandaag een nieuw software tool op de markt genaamd X4! Materialized Views for MySQL.

X4! Materialized views voor MySQL biedt de functionaliteit van Materialized views in MySQL die niet standaard wordt ondersteund in de MySQL database. X4! werkt op de MySQL versies 4 en 5 en biedt een enorme flexibiliteit en power in combinatie met de normale views in MySQL 5.

X4! Materialized views voor MySQL maakt het beheerders mogelijk query resultaten te verbeteren door gekoppelde data samen te vatten in tabellen. Berekende samenvoegingen worden vermeden wat leidt tot een grote winst op het gebied van prestaties.

X4!'s unieke 'Query Overwrite' functie transformeert originele queries uit uw bestaande database automatisch naar 'materialized view' bewuste queries.

X4! Materialized views voor MySQL wordt geïmplementeerd als een separaat Java programma draaiend op dezelfde server waarop MySQL is geïnstalleerd. X4! is platform onafhankelijk en vereist Java 1.5 voor installatie op het systeem.

Door gebruik te maken van het MySQL protocol, gedraagt X4! zich als een MySQL database luisterende op een specifieke port. Iedere tool of toepassing die gebruik maakt van MySQL heeft voordeel van de Materialized view implementatie van X4!. Dit varieert van eenvoudige query tools tot toepassingen in PHP, C, Java en reporting software zoals JFreeReport, Eclipse BIRT en Crystal Reports. X4! is verkrijgbaar voor ¤ 149,- per server voor een onbeperkt aantal gebruikers.

Over EBM Software en OLAP4All
EBM is een ambitieuze groep de IT professionals, gespecialiseerd in Business Intelligence en Management Informatie Systemen. EBM Software introduceerde OLAP4All voor het eerst in 2004 op de markt. OLAP4All is het eerste product Business Intelligence product dat speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven werd ontworpen. OLAP4All's strategie over gebruik en kosten stelt de nieuwe norm op de Business Intelligence markt.



Ingezonden persbericht