Ingezonden persbericht

Brightlife wil wereld veroveren met funkussen

NIEUWEGEIN, 20060207 -- Ook zo'n last van je zitvlak na een bezoek aan een voetbalwedstrijd/concert of ander evenement? Brightlife heeft dé oplossing. Een funkussen dat zichzelf opblaast, comfortabel zit en er flitsend uit ziet.


Bedenker Michiel van Veenendaal van Brightlife was de koude, kille en harde stadionstoelen zat. Hij kwam op het idee van het stadionkussen en ging dat uitwerken. "Eerst was het een simpel kussentje wat ik door heb ontwikkeld tot een flitsend funkussen dat zichzelf opblaast en voorzien is van een ingebouwde toeter." Het funkussen is niet alleen geschikt voor stadions, maar ook voor bij concerten of andere evenementen. " Je kunt hem ook meenemen naar Pinkpop, dan hoef je niet op het harde of natte gras te zitten." Een multifunctioneel kussen dus.

Van Veenendaal ziet het funkussen niet alleen als comfortabel zitobject. Hij ziet het vooral als een mooie mogelijkheid voor bedrijven om hun naamsbekendheid te vergroten. " één of meerdere bedrijven kunnen hun naam op het kussen zetten en dat bijvoorbeeld ter promotie aanbieden. Moet je voorstellen dat een heel stadion op zo'n kussen zit en er mee zwaait. Dat is mooie promotie voor een bedrijf!"

Interactie is één van de sleutelwoorden bij Brightlife. "Wij willen dat het kussen meer is dan een comfortabel zitobject. Het moet iets doen met bijvoorbeeld een stadion", zegt Van Veenendaal. Daarom heeft het Nieuwegeinse bedrijf een voetbalkussen ontwikkeld met een toeter erin en een rode en een gele kant. "Dan kan een supporter laten zien of ie het eens is met de beslissing van een scheidsrechter. Zo krijg je dus meer interactie. We denken ook nog aan een funkussen met reflecterende teksten dat bij een concert weer heel leuk kan werken."

De eerste container vanuit China is al onderweg " En de tweede komt er ook aan", aldus Van Veenendaal. Ondertussen lopen de aanvragen gestaag binnen. Bedrijven uit binnen- en buitenland zoeken contact met het kantoor in Nieuwegein. "Het is natuurlijk niet een product dat aan Nederland gebonden is. Al zijn we wel chauvinistisch genoeg om het funkussen eerst in eigen land te willen introduceren."


Voor meer informatie kunt u bellen met 030-2679100 of kijk op www.brightlife.nl




Brightlife