Gemeente Cromstrijen


07-02-2006

Kavels Philipsburg in de verkoop

De afronding van de nieuwbouwwijk Philipsburg vordert gestaag. In het plan zijn nog vier vrije kavels opgenomen. Deze verkopen wij half april 2006. De grootte van de kavels varieert van 560 m2 tot 780 m2. Wie belangstelling heeft voor een kavel, kan zich nog tot en met 24 februari 2006 inschrijven als gegadigde.

Alleen belangstellenden die economisch of maatschappelijk gebonden zijn aan de gemeente Cromstrijen kunnen zich inschrijven. U kunt uw inschrijving schriftelijk kenbaar maken aan: Gemeente Cromstrijen, taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Als u zich al heeft laten inschrijven op de lijst, dan hoeft u niet meer te reageren. Iedereen die zich heeft ingeschreven, sturen wij een informatiepakket toe.

De uitgifte van de kavels gebeurt door middel van loting. U krijgt hierover van tevoren informatie en een inschrijfformulier. Als u meer wilt weten over de regeling voor inschrijving, loting en uitgifte, dan kunt u terecht bij het servicecentrum van de gemeente Cromstrijen. De regelingen liggen hier voor u ter inzage. De openingstijden en bereikbaarheidsgegevens van het Servicecentrum staan elders in deze rubriek vermeld.

Als u meer informatie wilt hebben, kunt u terecht bij de sector Ruimte en Cultuur, taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0186) 656100. Meer informatie over de nieuwbouwwijk Philipsburg vindt u bij Plannen en Projecten.