Gemeente Oss


25/1/2006 - Hoorzitting maatschappelijk veld

Neem contact op als u geen uitnodiging heeft ontvangen

De Osse gemeenteraad houdt op woensdag 8 februari om 19.30 uur een hoorzitting van het maatschappelijk veld. Alle verenigingen, maatschappelijke instellingen en organisaties in Oss kunnen daar aan deelnemen.

Speerpunten
De gemeenteraad stelt met de voorjaarsnota 2006 de kaders van beleid vast voor de komende periode (2007-2010). Belangrijk daarin is het onderdeel `Speerpunten van beleid'. Deze speerpunten geven de grote lijnen aan waarbinnen het gemeentebestuur de komende periode zal werken. Om deze speerpunten zorgvuldig vast te kunnen stellen, hecht de gemeenteraad grote waarde aan de mening van het maatschappelijk veld van de gemeente Oss. Daarom wordt, net als vorig jaar, een hoorzitting gehouden voor alle verenigingen, maatschappelijke instellingen en organisaties. De opzet is echter anders dan vorig jaar. De hoorzitting heeft nu meer weg van een levendig gesprek met het maatschappelijke veld en de politiek, waar het vorig jaar meer een opsomming van wensen vanuit het maatschappelijk veld was.

Geen uitnodiging gehad?
Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u hier toch graag bij aanwezig zijn, dan kunt u contact opnemen met de raadsgriffie van de gemeente Oss op telefoonnummer 62 9479. U kunt dan ook een formulier aanvragen, waarop u kunt aangeven welke punten u in wilt brengen voor de hoorzitting. Deze punten vormen de agenda voor de bijeenkomst. Dit formulier moet dan wel voor 31 januari weer ingeleverd zijn.