Gemeente Someren


woensdag 8 februari 2006, om 20.00 uur op het gemeentehuis. Vaststelling van de besluitenlijst van de vergadering van woensdag 11 januari 2005 en behandelen stand van zaken actielijst. (Raads- en burgercommissieleden ontvangen hierbij een memo met aangepaste actielijsten.)
Ingekomen stukken/mededelingen.
a. Informatie over op welke wijze Welstandszorg Noord-Brabant invulling geeft aan verbetering van openheid naar burgers. (mondeling door wethouder A. van der Velden-Coolen) b. Informatie over woningbehoefte van starters, de realisatie van starters-woningen en planvorming.
(mondeling door wethouder A. van der Velden-Coolen) 4
SRE-aangelegenheden.
Toepassen van een zelfstandige projectprocedure ten behoeve van het verzoek van familie Kuijpers voor realisatie van een bedrijfskavel aan Vaartje 41.
Toepassen van een zelfstandige projectprocedure ten behoeve van het plan van F. Knoops om op perceel Beliënberkdijk 21 een pluimveestal en een loods voor boomkwekerijactiviteiten op te richten. Kennis nemen van het voornemen tot aankoop van een perceel grond, gelegen aan de Broekstraat van de heer J. van Dijk en mevrouw C. van Dijk-Jacobs, Broekstraat 9, en gelegenheid om ten aanzien hiervan wensen en bedenkingen kenbaar te maken.
Besluitenlijst commissie Ruimte d.d. 8 februari 2006.