Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 8 februari t/m vrijdag 17 februari 2006

Woensdag 8 februari

13.00 uur
Wethouder Jonkman start de presentatie van de landelijke G27-enquête over de organisatie van de sociale en fysieke herstructurering. De onderzoeksresultaten van deze enquête worden gepresenteerd in de vorm van een workshop. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Eerdmans doet de aftrap voor de werkgroep "school-thuisroute Zielhorst". De verkeerscommissie van basisschool de Zonnewijzer, bestaande uit een groep ouders, biedt haar onderzoeksrapport aan. Locatie: wijkcentrum het Middelpunt, Spinetpad 2 te Amersfoort.

Donderdag 9 februari

15.30 uur
Wethouder Eerdmans legt de eerste steen voor het leerhotel van ROC ASA Amersfoort Hotel & Hospitality. Tevens zal de naam van het leerhotel bekend gemaakt worden. Locatie: Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder De Wilde opent een expositie van Toon Tieland tijdens een bijeenkomst van B-Art. Het Golden Tulip Berghotel, de stichting KunstKijkRoute, Per Expressie en Scholen in de Kunst werken samen in B-Art en programmeren het hele jaar door Amersfoortse kunst. Wethouder Brink is hierbij aanwezig. Locatie: Berghotel, Utrechtseweg 225 te Amersfoort.

Maandag 13 februari
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het Advies- en Steunpunt huiselijke geweld Eemland-Heuvelrug. Wethouder Van 't Veld start de publiciteitscampagne over huiselijk geweld. Dit is een belangrijke stap bij de aanpak van huiselijk geweld in onze regio: één aanspreekpunt voor iedereen, een toegankelijke weg naar hulp of advies. Locatie: Molendijkzaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Dinsdag 14 februari
19.00 uur
Het college en de leden van de gemeenteraad nemen afscheid van wethouder De Wilde tijdens een bijzondere bijeenkomst. Locatie: Raadszaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Woensdag 15 februari
12.00 uur
Wethouder Brink ondertekent het contract tussen Breednet Amersfoort, Casema en Gemeente Amersfoort. Locatie: Stadhuis, B&W kamer, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Donderdag 16 februari
09.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt het festival der bestuurskunde 'de boel bij elkaar houden', van de Vereniging voor Bestuurskunde. Locatie: Beurs van Berlage te Amsterdam.


---- --