Gemeente Ermelo


VROEGE VOGEL ZWEMLES

Afbeelding bij bericht

Leren zwemmen en afzwemmen voor het diploma A
Bij voldoende aanmeldingen starten we weer een cursus voor het leren zwemmen en afzwemmen voor het diploma A. De lessen worden tweemaal per week gegeven, op dinsdag- en donderdagmorgen van 07.00 08.00 uur. De cursus is bedoeld voor kinderen van 5 jaar en ouder. De cursus wordt gegeven van dinsdag 7 februari t/m donderdag 15 juni 2006, exclusief de schoolvakanties. De groep bestaat uit circa 12 kinderen en wordt begeleid door vaste instructrices. Het streven is om het diploma A zo spoedig mogelijk te behalen. Lukt dit niet in bovenvermelde periode - en dat zal zeker voor een aantal kinderen gelden - dan stromen de kinderen automatisch door in de reguliere middagzwemlessen.

Zodra uw kind aan de eisen voor het A diploma voldoet, zwemmen zij af tijdens het diplomazwemmen op woensdagmiddag (1x per 14 dagen).

Het tarief voor deze cursus bedraagt 381, -- incl. inschrijfkosten, kosten voor het diplomazwemmen en evt. vervolglessen in de middaguren. Dit bedrag dient u direct aan het einde van de eerste zwemles(7 februari) te voldoen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 4 februari 2006 aan de receptie van Calluna. De kinderen worden geplaatst op volgorde van aanmelding en vol is vol .