Ingezonden persbericht


Strix Lease Service benoemt Hans van Deventer tot Accountmanager Acquisitie

Hoofddorp, 8 februari 2005 - Strix Lease Service heeft Hans van Deventer benoemd tot Accountmanager Acquisitie. In deze functie is Van Deventer (35) verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe zakelijke klanten. Daarnaast zal hij een belangrijke rol spelen bij de verdere ontwikkeling en vormgeving van de commerciële structuur van het bedrijf.

Van Deventer heeft ruime commerciële ervaring in de leasemarkt. Na diverse binnendienstfuncties bij een autoverhuurbedrijf en een dealer, maakte hij de overstap naar de landelijk opererende leasemaatschappij Interleasing. Vervolgens werkte hij als Accountmanager Acquisitie bij Unilease. Na de overname door Athlon Car Lease, was Van Deventer als accountmanager verantwoordelijk voor Noord-Holland. Van Deventer rondde de studie HEAO-CE af en volgde daarna specifieke leaseopleidingen.

Van Deventer zegt over zijn nieuwe functie: "Strix Lease Service is niet alleen helder in zijn strategie, maar ook wat betreft de groeiambities. En juist bij de realisatie van die ambities kan ik mijn eigen ervaring goed benutten. Daarbij is er bij Strix Lease de ruimte voor eigen initiatief om ook daadwerkelijk een concrete bijdrage aan de ontwikkeling te leveren."

###

Over Strix Lease Service
Strix Lease Service is een universele leasemaatschappij die landelijk diverse leasevormen en producten aanbiedt aan de top van het MKB. Strix stelt haar leaseproducten flexibel samen op basis van de klantbehoefte. Strix biedt maatwerk en kenmerkt zich door een uiterst dienstverlenende instelling en persoonlijke aandacht voor ondernemer en berijder. Voor meer informatie: www.strixleaseservice.nl

# # #

Noot voor de redactie,