Gemeente Ambt Montfort


Vastgesteld bestemmingsplan kern Reutje, 2005

Vaststelling bestemmingsplan
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 2 februari 2006 het bestemmingsplan Kern Reutje, 2005 in zijn totaliteit heeft vastgesteld.
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van maandag 13 februari 2006 gedurende zes weken (tot en met 26 maart 2006) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Schaapsweg 20, St. Odiliënberg bij de afdeling Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (kamer 1.25). Het bestemmingsplan kan gedurende deze termijn worden ingezien op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

Inhoud bestemmingsplan
Het vastgestelde bestemmingsplan heeft betrekking op de kern Reutje. Dit bestemmingsplan voorziet in een actualisatie van de vigerende bestemmingsplannen in de kern Reutje. Dit betekent dat er veranderingen kunnen optreden in de bestemming die op uw perceel rust. Zo kan het voor komen dat in het bestemmingsplan bestaande, maar nog niet gebruikte bouwmogelijkheden niet meer positief zijn bestemd. Daarnaast zijn in het bestemmingsplan de zienswijzen meegenomen die zijn ingediend naar aanleiding van het ontwerp van het bestemmingsplan.

Indienen bedenkingen
Degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze kenbaar te maken, kan gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk bedenkingen inbrengen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten van Limburg, Postbus 5700, 6202 MA Maastricht.
Verder kan een ieder binnen de genoemde termijn schriftelijk bedenkingen bij Gedeputeerde Staten inbrengen tegen de in het plan aangebrachte wijzigingen.