Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort 8 februari 2006

Lotto opnieuw kledingsponsor knltb

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond heeft een sponsorovereenkomst gesloten met sportkledinggigant Lotto. Vanaf het voorjaar 2006 steekt Quality Partner Lotto de technische staf van de KNLTB en alle nationale teams van de tennisbond in het nieuw. Tevens verbindt Lotto haar naam aan de Nationale (Overdekte) Jeugd Kampioenschappen. Met de ondertekening van het contract wordt Lotto voor de tweede keer kledingsponsor van de KNLTB.

Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB, over de hernieuwde samenwerking: "De KNLTB is erg verheugd dat Lotto opnieuw als officiële kledingsponsor van de bond gaat fungeren. We hebben in het verleden op een zeer prettige manier met elkaar samengewerkt en Lotto heeft ruime ervaring in sportsponsoring. De bond verwacht daarom dat deze hernieuwde overeenkomst een groot succes zal worden."

Jan-Willem Bakker, Managing Director Lotto: "De samenwerking met de KNLTB is voor Lotto fantastisch. Vanaf volgend jaar zal een volledige lijn producten op de markt komen onder het KNLTB label. We zullen hierbij dankbaar gebruik maken van de expertise van de mensen bij de bond. Ook op het gebied van communicatie zitten we op dezelfde golflengte. Het Quality Partnership is daarom voor Lotto het juiste platform om een hernieuwde toppositie te verwerven binnen het tennissegment."