Ingezonden persbericht


Glimlachende zanger Paskal Jakobsen: "Ik heb een kaartje gekocht..."

Bløf ontkent optreden op Pinkpop in exclusief interview met Toazted.nl

Amsterdam - Neerlands meest populaire band Bløf is gisteravond exclusief geïnterviewd door 's werelds grootste online interview database Toazted.nl. Onderwerp van gesprek was het nieuwe album "Umoja". Het onderwerp Pinkpop werd echter enigszins omzeild. De Zeeuwse band die momenteel de eerste plek van de Top 50 heeft veroverd met "Aanzoek Zonder Ringen", de eerste single van het nog te verschijnen album "Umoja", ontkent geboekt te zijn voor Pinkpop 2006. Maar dan wel met een glimlach van oor tot oor.

Toazted.nl kreeg de mogelijkheid na afloop van de presentatie van het nieuwe album en DVD, in de Wisseloord Studio's te Hilversum, zanger/gitarist Pascal en toetsenist Bas een half uur lang vragen stellen over het lang verwachte Umoja project. In het bijzondere interview praten Paskal en Bas vrijuit over hun ervaringen, de verschillende nummers en vooral de toekomst.

Umoja is een uniek multi-media project. Twee jaar lang reisde Bløf de wereld over om met een breed scala aan artiesten nummers op te nemen. "Umoja" resulteerde uiteindelijk in een nieuw album, een DVD, genoeg materiaal voor een film en een enorme hoeveelheid content die online bezocht kan worden.

Na het enorme succes van de eerste single "Aanzoek Zonder Ringen" en het op de viewing getoonde materiaal wordt er alom vanuit gegaan dat het Umoja project in alle opzichten een enorm succes zal worden.

Het volledige gesprek is te beluisteren onder 'Blof' of via onderstaande link;

http://www.toazted.nl/artistinfo.php?artist=759