Océ

Grafische Vakbeurs Hardenberg 2006
Productiviteit in grafimedia
Hardenberg, 7 februari 2006 - Tijdens de Grafische Vakbeurs Hardenberg zal Océ zijn ruime aanbod aan grafische oplossingen op zowel klein- als groot formaat tonen. Op het gebied van kleur, zwart-wit en software worden er een flink aantal noviteiten voor de grafische industrie gepresenteerd.
Zoals bijvoorbeeld de introductie van het Océ Colour Production Tandem (CPT) concept. Deze CPT biedt - met behoud van kleurconsistentie - maximale productiviteit. Met dit systeem kiest de gebruiker zelf voor 60, 90, 120 of nog meer pagina's per minuut. Dankzij vooruitstrevende software is Océ in staat haar digitale CPS drukpersen te combineren tot krachtige hoog-volume kleurenoplossingen. De constante en identieke afdrukkwaliteit over meerdere afdrukengines maakt de CPT60/90/120/... tot een unicum in de sector. De Océ Colour Production Tandem biedt namelijk het beste uit twee werelden voor productiviteit, snelheid en flexibiliteit. Zo worden gewenste afdruksnelheden gerealiseerd, zonder dat men afhankelijk is van één afdrukunit.

Daarnaast presenteert Océ een krachtig zwart-wit assortiment voor het grafimedia segment. Tijdens de Grafische Vakbeurs zal de Océ VarioPrint 2110 met een volledige finishingstraat (inclusief 3 kantentrimmer en squarefold) uitgerust zijn. Met deze oplossing kunnen op een productieve wijze zwart-wit en kleur in één document samengevoegd worden.

Voor wat betreft Display Graphics (grootformaat kleur) wordt de rol van Océ in dit specialistische segment steeds aanzienlijker. Voor alle deelgebieden (roll-to-roll, flatbed, fotografisch, finishing, media, ondersteuning en software) levert Océ apparatuur, software en services die ingezet worden bij standbouwers, fotografen, signmakers, textielprinters, zeefdrukkers, etc. Op dit moment is er een grote vraag vanuit de sign-industrie en digitale print leveranciers naar "outdoor" printers, die uitblinken in printkwaliteit en productiviteit. Océ toont op de beurs dan ook de populaire solvent printers, de Océ CS6060 en CS6100. Ondanks de sterk toenemende vraag, zijn deze printers op dit moment direct beschikbaar via Océ. Nieuw is ook de Océ CS7075 hybride UV-printer; een printer die productief panelen en rollen kan bedrukken tot een dikte van 12 mm en een breedte van 1,85 meter. Met een werkelijke printsnelheid van 10 tot 18 m2/uur en lage variabele kosten is dit een doorbraak binnen het segment van flatbed- en hybride printers. Naast het feit dat er diverse printers getoond worden, zal er ook specifiek aandacht gegeven worden aan het "beheersen" van kleur in het werkproces. Belangrijk voor iedereen die grootformaat kleur print, maar een "must" voor mensen die werken met een eco-solvent printer of een solvent printer. Daarnaast zal de bezoeker verrast worden door een aantal nieuwe producten in het Océ assortiment.

Afdrukapparatuur is maar één onderdeel van de (grafische) workflow. Daarom zal de bezoeker aan de Océ stand door middel van een aantal aansprekende applicaties zien dat software onlosmakelijk verbonden is met het complete systeem. Océ kan dan ook met recht stellen: "Whatever the input, we take care of the output".

Meer informatie

http://www.evenementenhalhardenberg.nl/

Openingstijden

* Dinsdag t/m donderdag: 13.00 - 22.00 uur