Unit 4 Agresso

Goede start van het jaar voor Unit 4 Agresso met Agresso Business World 5.5

Sliedrecht, 8 februari 2006

Halverwege 2005 bracht Unit 4 Agresso het product Agresso Business World 5.5 op de markt. De 5.5-versie kent een verbeterde technologische structuur, en heeft een uitgebreidere functionaliteit en gebruikerscapaciteit. Het succes van de nieuwe versie werd al direct aan het begin van dit jaar duidelijk, getuige het aantal belangrijke orders dat in 2006 reeds is behaald.

Recentelijk heeft Agresso Spanje een belangrijke centrale overheidsdeal gesloten met een totale orderwaarde van circa 4,2 miljoen.

In het Verenigd Koningrijk, Frankrijk, België, Amerika en Noorwegen werden in januari in totaal nog zeven belangrijke orders afgesloten voor Agresso Business World.

Twee grote orders (beide met een orderwaarde van meer dan 1 miljoen) werden gerealiseerd in de onderwijssector in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk (Loughborough University). In België werd een belangrijke order gesloten met een IT service organisatie. De overige orders werden eveneens gerealiseerd in onze belangrijke kernmarkten (centrale/lokale overheid en service organisaties).

Voor Agresso Business World betekent dit de beste start van de afgelopen vijf jaar.

Daarnaast is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met het Amerikaanse Hansen Information Technologies. Deze strategische alliantie met Agresso Americas betekent een belangrijke stap in de Amerikaanse overheidssector. Samen met Hansen zal Unit 4 Agresso een 100% browsergeoriënteerde "one-stop" ERP-oplossing voor de overheid aanbieden.