Gemeente Heerhugowaard


Onderzoek openingstijden gemeentehuis

TNS Nipo houdt van 8-15 februari een peiling om te horen wat volgens de inwoners de meest ideale openingstijden van het gemeentehuis zijn.


TNS Nipo houdt van 8-15 februari een peiling onder een elektronisch burgerpanel om te horen wat volgens de inwoners de meest ideale openingstijden van het gemeentehuis zijn.

Als deze zomer het gemeentehuis wordt heropend, worden de openingstijden verruimd van 36 naar 40 uur.

De bouw van het nieuwe gemeentehuis is in volle gang. De nieuwbouw biedt de mogelijkheid om de dienstverlening van de gemeente te verbeteren. Zo komt er een publieksbalie waar de inwoners terecht kunnen voor informatie en alle producten die bij de gemeente verkrijgbaar zijn.

De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt bij het vaststellen van de openingstijden van het gemeentehuis. Geprobeerd wordt om deze zoveel mogelijk te laten aansluiten op de openingstijden van de bibliotheek die in het nieuwe gemeentehuis wordt gehuisvest, net als de Artotheek.

Het burgerpanel bestaat uit 250 willekeurig geselecteerde Heerhugowaarders. Zij worden via internet geraadpleegd. De resultaten worden begin maart verwacht.

8-2-2006