Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Verkeerscontroles West-Veluwe Vallei

Publicatiedatum: 8-2-2006 8:39:31

Ede - Politie en verkeershandhavingsteam hebben dinsdag op verschillende wegen in het district West-Veluwe Vallei verkeerscontroles gehouden. Hieronder een overzicht:

In Ede werd tussen kwart voor acht en kwart voor twee een radarsnelheidscontrole gehouden op de Wekeromseweg. Van de ruim 1500 passanten reden er 6 te hard.
Op de Rijksweg, eveneens in Ede, werden tussen tien uur 's ochtends en vier uur 's middags 43 bestuurders betrapt op te hard rijden. Gedurende de controle werd van 3120 passanten de snelheid gemeten. Op de Frankeneng in Ede deelde de politie 13 bonnen uit bij een algemene verkeerscontrole. Er werd vijf keer bekeurd voor het rijden zonder gordel en 3 keer voor het niet kunnen tonen van vereiste bescheiden. De overige bonnen waren voor verschillende andere verkeersovertredingen.
Bij een radarsnelheidscontrole op de Apeldoornseweg in Ede werden 47 hardrijders geflitst. Het verkeershandhavingsteam controleerde daar tussen kwart voor acht en kwart voor twee 's middags ruim 1600 passanten op snelheid.
De politie van de unit Renkum/Wageningen hield dinsdag controles in Wageningen, Renkum en Oosterbeek. Daarbij werden in totaal 12 bekeuringen uitgedeeld. Het merendeel (8 stuks) was voor het rijden zonder verlichting.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606