Ingezonden persbericht


Lansigt Accountants en Belastingadviseurs kiest voor Internetboekhouden met iMUIS na uitgebreide pilot.

Lansigt Accountants en Belastingadviseurs, een organisatie met meerdere vestigingen en 65 enthousiaste medewerkers introduceert Internetboekhouden met iMUIS aan haar klanten na uitgebreide pilot.

''Softwaresystemen die wij aan onze klanten aanbieden moet voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Voordat wij onze klanten een oplossing aanbieden willen wij deze eerst in de praktijk testen'', aldus Johan Schaeffer IT-adviseur en relatiebeheerder bij Lansigt.

Voor onze interne urenverantwoording en financiële administratie hebben wij onze medewerkers eerst kennis laten maken met iMUIS Online weburen. Onze medewerkers kunnen vanaf hun eigen PC, thuis, op kantoor of onderweg zelf hun urenverantwoording vastleggen. De eigen urenstaat is direct op te vragen door de medewerker. De declaraties en de totaaloverzichten worden op kantoor in iMUIS gemaakt.

Internetboekhouden is de volgende logische stap in online dienstverlening! Boekhouden via het Internet maakt het mogelijk dat de klant en de accountant in dezelfde administratie kunnen werken. Jan van Ginkel RA: Fantastisch dat cijfers op vrijwel elk moment een actueel financieel beeld van de onderneming geven. ''Betrokkenheid en regelmatig persoonlijk contact is essentieel voor de kwaliteit van de online dienstverlening'', aldus Lansigt.

Op www.lansigt.nl of www.muis.nl kunt u alle informatie vinden over online boekhouden met iMUIS Online.

Einde persbericht

MUIS Software
Rijksstraatweg 41
1969 LB Heemskerk

T: +31 (0)251 241641
F: +31 (0)251 244405
E: info@muis.nl