Eerste implementaties emagiC CMS.Net een feit

OUD-BEIJERLAND, 20060208 -- In oktober 2005 werd de allereerste .Net versie van het Site & Content Management Systeem emagiC CMS gepresenteerd tijdens het ECMplaza in het Rotterdamse World Trade Center. Enkele maanden na die presentatie is de eerste website gebaseerd op dit nieuwe systeem al opgeleverd, en is er nog een aantal projecten op komst. emagiC CMS.Net is dus succesvol geïntroduceerd op de steeds verder groeiende markt voor CM-systemen.


Waar de 'reguliere' ASP-versie van emagiC CMS zich al enige jaren een vaste plaats heeft verworven als sterke speler in het MKB-segment, lijkt emagiC CMS.Net diezelfde weg in te slaan. Het systeem is gebaseerd op het Microsoft .Net Framework 2.0, en staat bekend om de zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding, gecombineerd met de zeer uitgebreide hoeveelheid standaard en optionele functionaliteiten en modules. Dit maakt emagiC CMS.Net voor zowel de kleinere als de hele grote organisaties uitermate geschikt.

emagiC CMS is een Site & Content Management Systeem, ontwikkeld door Emagine. Het product wordt in een tiental landen verkocht dankzij de verschillende buitenlandse partners die Emagine inmiddels heeft vastgelegd. In Nederland is Communited distributeur van dit systeem, en is het tevens verantwoordelijk voor het uiteenzetten van een partnernetwerk in ons land. Zo is Logisch Premedia uit Doetinchem verantwoordelijk voor de ontwikkeling en oplevering van het allereerste emagiC CMS.Net project, via de website www.wischwonen.nl. Deze site is geheel ontwikkeld op basis van emagiC CMS.Net versie 1.3.

"emagiC CMS beschikte altijd al over een grote hoeveelheid functionaliteiten en modules, maar met de komst van emagiC CMS.Net is het aantal keuzemogelijkheden voor de klanten opnieuw verder uitgebreid", aldus René Simons van Communited. "Met behulp van emagiC CMS.Net kunnen we, samen met onze partners, iedere klant een op maat gemaakte oplossing aanbieden, tegen een gepaste prijs. Bovendien merken we dat we een zeer uiteenlopende doelgroep aanspreken, variërend van bedrijven uit het MKB-segment tot verschillende overheidsinstanties. En ook steeds meer potentiële partners geven aan geïnteresseerd te zijn in dit systeem".

Voor meer informatie over emagiC CMS.Net kunt u contact opnemen met René Simons van Communited, via telefoonnummer 0186-640900 of via r.simons@communited.nl. U kunt tevens een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende demonstratie van het systeem.