RTL Group

Carlo en Chantal presenteren nieuwe spelshow Staatsloterij

Vanaf vrijdag 10 februari brengt RTL 4 elke 10e van de maand de Staatsloterij 100.000 Show. Presentator Carlo Boszhard staat vijf koppels vol enthousiasme bij in hun strijd om die droomprijs van 100.000,-. Presentatrice Chantal Janzen heeft de missie om de kijkers thuis een onvergetelijke avond te bezorgen door iemand ergens in het land tijdens de uitzending te verblijden met een aanzienlijk geldbedrag.

De Staatsloterij 100.000 Show start met vijf enthousiaste koppels die allemaal bereid zijn tot het uiterste te gaan om dat felbegeerde geldbedrag in de wacht te slepen. Nadat twee koppels in een vroeg stadium zijn afgevallen, gaat de afvalrace verder tussen de drie overgebleven koppels. Na het spelen van het Rekenspel, het nieuwe Molenwiekspel en het Autospel blijft er één koppel over, dat zich opmaakt voor het finalespel. De kluisdeur vormt dan nog de enige barrière tussen hen en de 100.000,-. Kunnen zij hun zenuwen in bedwang houden tijdens het spelen van ondermeer de befaamde Spiraal en kiezen zij uiteindelijk de juiste koker met de winnende code?

Uiteraard loopt de maandelijkse trekkingsuitslag van de grootste prijzenloterij van Nederland als een rode draad door het programma waarbij deze maand alle ogen zijn gericht op de Jackpot die gevuld is met maar liefst 10.000.000,-.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 10 februari, van 21.30 uur tot 22.40 uur.


---

--------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. (035) 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP