Ingezonden persbericht


persbericht

Sportiom 's-hertogenbosch tot en met zondag 26 februari in olympische sferen

Vrijetijdscomplex Sportiom 's-Hertogenbosch vergeeft gouden medaille aan kinderen

's-Hertogenbosch, vrijdag 10 februari 2006 - Sportiom 's-Hertogenbosch verkeert van vrijdag 10 tot en met zondag 26 februari in Olympische sferen. Het sport- en vrijetijdscentrum is gedurende deze periode niet alleen aangekleed in de stijl van de Olympische Winterspelen, maar geeft tijdens diverse activiteiten ook een geheel verzorgd kinderfeestje, verschillende vrijkaarten om te zwemmen of schaatsen, een zwem- of schaatsabonnement en een VIP Card-abonnement voor Fitness Club Sportiom weg. Passend bij het thema Olympische Spelen krijgen kinderen na een speurtocht door het subtropische zwembad Paradise Bay een gouden medaille.

Vanaf vandaag viert Sportiom 's-Hertogenbosch twee weken lang de Olympische Spelen. Sjors van den Boogaart, vestigingsmanager van Sportiom 's-Hertogenbosch: "We hebben ons sportcomplex niet alleen aangekleed met Olympische accenten, maar organiseren ook diverse activiteiten waarbij kinderen en volwassenen kans maken op leuke prijzen". Sportiom 's-Hertogenbosch vergeeft bij een kleurwedstrijd zwem- en schaatsvrijkaarten en een geheel verzorgd kinderfeestje voor maximaal negen kinderen. Na een speurtocht met een Olympische vragenlijst door het subtropische zwembad maken kinderen eveneens kans op een feestje in het sportcomplex. "Bovendien krijgen alle kinderen die meedoen een gouden medaille. Daarmee is iedereen alvast een beetje Olympisch kampioen!"

Olympische Quiz
Leden van Fitness Club Sportiom kunnen de komende twee weken deelnemen aan een Olympische Quiz. Daarmee maken zij kans op een maand lang gratis gebruik van de VIP Card. Sportiom 's-Hertogenbosch lanceerde recentelijk deze nieuwe abonnementsvorm waarbij onder meer onbeperkte deelname aan (groeps)fitness, groepslessen op muziek, ricochet, squash, zwemmen, schaatsen, zonnebank, sauna en alle aquasportief activiteiten alsmede een sessie met een fysiotherapeut en een personal trainer zijn inbegrepen.
---