Gemeente Bernheze


Huur horecagelegenheid in nieuwe sporthal Nistelrode

In Nistelrode wordt op dit moment een nieuwe sporthal gebouwd. De nieuwe sporthal komt op dezelfde locatie als waar voorheen sportzaal de Hoef stond (de Hoef 23a). De verwachting is dat de nieuwe sporthal medio augustus in gebruik zal worden genomen.
De nieuwe sporthal is qua voorzieningen vergelijkbaar met sporthal de Zaert in Heeswijk-Dinther. Dat betekent dat er, naast uitgebreide sportmogelijkheden, ook een horecagelegenheid in komt. Deze horecagelegenheid is te huur.
Hierbij nodigen burgemeester en wethouders van Bernheze alle geïnteresseerden uit om zich te melden voor de huur van deze horecagelegenheid.
Serieuze kandidaten kunnen algemene informatie, verwachte gebruiksgegevens en de concept-huurvoorwaarden opvragen. Hiervoor kunt u contact op nemen met Tonny Freriks Horecamakelaars te Someren. Contactpersoon is de heer Pieter Meeuws, telefoonnummer (0493) 44 12 00.

Tonny Freriks Horecamakelaars zal met serieuze kandidaten in gesprek gaan. Geschikte kandidaten zullen in contact worden gebracht met de gemeente Bernheze. U kunt zich uiterlijk tot 24 februari a.s. melden als geïnteresseerde.