Carnavalshit Maastricht exclusieve ringtone op Vodafone mobiel

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Carnavalshit Maastricht exclusief als ringtone op Vodafone mobiel

Maastricht, 10 februari 2006 - Vanaf vandaag kunnen Vodafone klanten de carnavalshit 2006 van Maastricht 'Mie Fietske' als ringtone downloaden op hun mobieltje. Vodafone heeft in samenwerking met carnavalsvereniging De Tempeleers en de Samenwerkende Maastrichtse Carnavalsverenigingen de pakkende melodie omgezet naar een ringtone. Vodafone brengt met deze exclusieve ringtone de carnavalliefhebbers tijdig in de juiste stemming en verhoogt hiermee het mobiele plezier vóór en tijdens de Carnavalsdagen.

Het is het derde jaar dat Vodafone van de lokale Carnavalshit een mobiele ringtone maakt. Het bedrijf doet dit kostenloos voor de Carnavalsvereniging en maakt hiermee een ludiek gebaar naar de regio en naar Carnavalliefhebbers in de rest van Nederland. Carnavalsprins Norbert I van De Tempeleers kreeg de ringtone met een mobiele telefoon gisteravond als eerste officieel door Vodafone overhandigd.

Vodafone klanten kunnen 'Mie Fietske' als realtone of polyfone ringtone downloaden via Vodafone live! op hun mobiele telefoon (Ringtones/Special:Carnaval) of vanaf begin volgende week via de Vodafone website www.vodafone.nl (Privé/Vodafone live!/Music en Ringtones).

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel bijna 180 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 31 landen.