Politie Zeeland


---


Z-0591-2006 Drankrijder moet rijbewijs inleveren
Bij een alcoholcontrole op de Gentsevaart in Kapellebrug is in de nacht van donderdag op vrijdag het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige automobilist uit Hulst.
Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij 1,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd hierop ingevorderd en in ruil daar voor ontving hij een dagvaarding.


O-0592-2006 Twee voertuigen beschadigd bij eenrijding
Bij een aanrijding op de Patijnweg in Goes raakten vrijdagmorgen rond 08.00 uur twee voertuigen beschadigd.
Een 22-jarige Goesenaar wilde op deze keren met zijn bedrijfsauto. Hierbij liet hij een achter hem komende personenauto, bestuurd door een 47-jarige man uit de gemeente Borsele, niet voorgaan. Vervolgens ontstond tussen beiden een aanrijding waarbij het voorwiel van de bedrijfsauto beschadigd raakte. De personenauto had schade aan de rechterzijde. Beide bestuurders bleven ongedeerd.

Z-0593-2006 Automobilist rijdt tegen verkeersbord
Op de Hulsterseweg in Axel is vrijdagmorgen rond 08.45 uur een 22-jarige Terneuzenaar met zijn auto tegen een verkeersbord gereden.
Doordat hij de controle over het stuur verloor, botste hij tegen het verkeersbord dat volledig werd vernield. De 22-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd.

---- --