Politie Zuid-Holland-Zuid

Vijf aanhoudingen voor overval

Sliedrecht, 10-02-2006 o De politie heeft de afgelopen drie dagen vijf mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een overval op een 16-jarig meisje in een woning op het woonwagenkamp aan de Beijerinkstraat op 29 januari j.l.

Op die datum omstreeks 18.00 uur werd een 16-jarig meisje in haar ouderlijke woning overvallen door twee onbekende mannen. Ze drongen de woning binnen en doorzochten deze. Ze gingen er na enige tijd met een onbekend geldbedrag vandoor. Het meisje kwam met de schrik vrij. De politie stelde direct een onderzoek in wat nu heeft geresulteerd in de aanhouding van vijf mannen.

Twee verdachten zijn aangehouden op dinsdag 7 februari j.l. Het gaat om twee mannen van 23 en 26 jaar uit Ridderkerk. Op donderdag 9 februari zijn twee mannen van 16 jaar en 31 jaar uit Sliedrecht aangehouden. Een 19-jarige man uit Ridderkerk is op vrijdag 10 februari aangehouden.
De vier verdachten die op 7 en 9 februari j.l. zijn aangehouden, zijn bij de rechter-commissaris voorgeleid. Zij zitten alle vier in voorlopige hechtenis. De 19-jarige man uit Ridderkerk die op vrijdag 10 februari is aangehouden, wordt op maandag 13 februari aanstaande voorgeleid aan de rechter-commissaris.