Gemeente Weert

Verkiezingsdebat voor de binnenstad, Fatima, Biest, Groenewoud en Molenakker

De politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart as. van Weert, nodigen u van harte uit voor het verkiezingsdebat op dinsdag 7 februari in Golden Tulip. De avond is vooral bedoeld voor de mensen die wonen in de binnenstad, Fatima, Biest, Groenewoud en Molenakker, maar ook de overige inwoners van Weert zijn van harte welkom.

Gedurende deze avond zullen de lijsttrekkers met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die leven in uw buurt, zoals veiligheid (waar onder verkeersveiligheid), onderwijs/kinderopvang en openbare orde en veiligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor onderwerpen die álle Weertenaren aangaan. Het verloop van de avond ligt voor een groot deel in úw handen, omdat u na de pauze de gelegenheid krijgt vragen te stellen en uw mening te geven. Na afloop van de avond is er nog gelegenheid een praatje te maken met de dames en heren politici.

Het is de bedoeling dat u aan het eind van de avond beter weet waar de politieke partijen voor staan, zodat u op 7 maart een goede keuze kunt maken bij de gemeenteraadsverkiezingen. U bent dan ook van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op dinsdag 7 februari as. om 19:30 uur in Hotel Golden Tulip, Driesveldlaan. Het eerste kopje koffie krijgt u van ons!

Verkiezingsdebat voor Boshoven, Vrakker en Laar

De politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart as. van Weert, nodigen u van harte uit voor het verkiezingsdebat op vrijdag 10 februari in buurtcentrum ´t Kwintet. De avond is vooral bedoeld voor de mensen die wonen in Boshoven, Vrakker en Laar, maar ook de overige inwoners van Weert zijn van harte welkom.

Gedurende deze avond zullen de lijsttrekkers met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die leven in uw buurt, zoals welzijn/vrijwilligersbeleid, ruimtelijke ordening/woningbouw, verkeer/verkeersveiligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor onderwerpen die álle Weertenaren aangaan. Het verloop van de avond ligt voor een groot deel in úw handen, omdat u na de pauze de gelegenheid krijgt vragen te stellen en uw mening te geven. Na afloop van de avond is er nog gelegenheid een praatje te maken met de dames en heren politici.

Het is de bedoeling dat u aan het eind van de avond beter weet waar de politieke partijen voor staan, zodat u op 7 maart een goede keuze kunt maken bij de gemeenteraadsverkiezingen. U bent dan ook van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op vrijdag 10 februari as. om 19:30 uur in buurtcentrum ´t Kwintet, Boshoverweg 57. Het eerste kopje koffie krijgt u van ons!

Verkiezingsdebat voor Stramproy, Tungelroy en Altweerterheide

De politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart as. van Weert, nodigen u van harte uit voor het verkiezingsdebat op dinsdag 14 februari in gemeenschapshuis de Zaal. De avond is vooral bedoeld voor de mensen die wonen in Stramproy, Tungelroy en Altweerterheide, maar ook de overige inwoners van Weert zijn van harte welkom.

Gedurende deze avond zullen de lijsttrekkers met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die leven in uw buurt, zoals ruimtelijke ordening buitengebied, toerisme/recreatie en het Landbouw Ontwikkelingsgebied. Uiteraard is er ook ruimte voor onderwerpen die álle Weertenaren aangaan. Het verloop van de avond ligt voor een groot deel in úw handen, omdat u na de pauze de gelegenheid krijgt vragen te stellen en uw mening te geven. Na afloop van de avond is er nog gelegenheid een praatje te maken met de dames en heren politici.

Het is de bedoeling dat u aan het eind van de avond beter weet waar de politieke partijen voor staan, zodat u op 7 maart een goede keuze kunt maken bij de gemeenteraadsverkiezingen. U bent dan ook van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op dinsdag 14 februari as. om 19:30 uur in gemeenschapshuis De Zaal, Mariastraat 1. Het eerste kopje koffie krijgt u van ons!

Verkiezingsdebat voor Keent, Moesel en Graswinkel

De politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart as. van Weert, nodigen u van harte uit voor het verkiezingsdebat op woensdag 15 februari in Buurtcentrum Moesel. De avond is vooral bedoeld voor de mensen die wonen in Keent, Moesel en Graswinkel, maar ook de overige inwoners van Weert zijn van harte welkom.

Gedurende deze avond zullen de lijsttrekkers met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die leven in uw buurt, zoals onderwijs/kinderopvang, integratie en sociaal beleid. Uiteraard is er ook ruimte voor onderwerpen die álle Weertenaren aangaan. Het verloop van de avond ligt voor een groot deel in úw handen, omdat u na de pauze de gelegenheid krijgt vragen te stellen en uw mening te geven. Na afloop van de avond is er nog gelegenheid een praatje te maken met de dames en heren politici.

Het is de bedoeling dat u aan het eind van de avond beter weet waar de politieke partijen voor staan, zodat u op 7 maart een goede keuze kunt maken bij de gemeenteraadsverkiezingen. U bent dan ook van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op woensdag 15 februari as. om 19:30 uur in Buurtcentrum Moesel, Christinelaan 25. Het eerste kopje koffie krijgt u van ons!

Verkiezingsdebat voor Leuken en Swartbroek

De politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart as. van Weert, nodigen u van harte uit voor het verkiezingsdebat op vrijdag 17 februari in Zaal Cardinaal. De avond is vooral bedoeld voor de mensen die wonen in Leuken en Swartbroek, maar ook de overige inwoners van Weert zijn van harte welkom.

Gedurende deze avond zullen de lijsttrekkers met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die leven in uw buurt, ruimtelijke ordening/woningbouw, onderwijs/kinderopvang en openbare orde en veiligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor onderwerpen die álle Weertenaren aangaan. Het verloop van de avond ligt voor een groot deel in úw handen, omdat u na de pauze de gelegenheid krijgt vragen te stellen en uw mening te geven. Na afloop van de avond is er nog gelegenheid een praatje te maken met de dames en heren politici.

Het is de bedoeling dat u aan het eind van de avond beter weet waar de politieke partijen voor staan, zodat u op 7 maart een goede keuze kunt maken bij de gemeenteraadsverkiezingen. U bent dan ook van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op vrijdag 17 februari as., om 19:30 uur in Zaal Cardinaal, Beemdenstraat 10. Het eerste kopje koffie krijgt u van ons!

Marijke Creemers,
Infocentrum gemeente Weert
Postadres: Postbus 950, 6000 AZ Weert
Bezoekadres: Beekstraat 54 Weert
Telefoon: (0495) 575 300
Fax: (0495) 542 906
E-mail: m.creemers@weert.nl
Algemeen e-mailadres: gemeente@weert.nl
Website: http://www.weert.nl


---- --