Siemens

Persbericht

0602.751

Den Haag, dinsdag 7 februari 2006

Siemens distributeur Televersal groeit uit haar jasje

Televersal, de Siemens distributeur voor telecommunicatie-producten, verhuist vrijdag 10 februari aanstaande naar een gloednieuw pand in Oisterwijk. De onderneming is de afgelopen periode zo gegroeid, dat het huidige pand niet meer voldeed.

Wij zijn ongelofelijk trots op ons nieuwe onderkomen, aldus directeur Pieter van Opbergen, het voldoet helemaal aan de eisen die wij als Televersal stellen aan onze huisvesting. De verhuizing was gestoeld op 2 wensen, namelijk een beter ingericht logistiek centrum en een open deur voor het salestraject van onze partners. Wij zijn helemaal klaar voor de toekomst!

Het pand wordt feestelijk geopend met aansluitend een feest voor het personeel en belangrijke relaties. Televersal is een belangrijke speler op het gebied van totaal distributie voor de Nederlandse ICT markt. Zij voert deze functie al sinds 1998 met veel succes uit De ontwikkelingen en de groei die het bedrijf de afgelopen jaren doorging, was de reden voor de verhuizing naar een volledig nieuwe omgeving.

Kees Smaling, directeur van Siemens feliciteert Televersal van harte met de verhuizing. Hij zegt: Wij hebben al sinds jaar en dag een uitstekende relatie met Televersal, een belangrijke distributeur voor Siemens. Zo is het bedrijf distributeur van onze zogeheten enterprise-convergentie-architectuur oftewel HiPath-producten. Hiermee stelt Siemens ondernemingen in staat hun bestaande infrastructuur op het gebied van spraak en data verder uit te bouwen. Ook distribueert Televersal Gigaset-producten, de draadoze telefooncentrales van Siemens, waardoor het gehele MKB wordt afgedekt op telefoniegebied. Naast het landelijk uitleveren van volledige Telecom & netwerkoplossingen van Siemens heeft Televersal een aantal andere functies. Opleidingen, support, ondersteuning en demos aan eindgebruikers vormen een belangrijk onderdeel.

Het nieuwe adres van Televersal is Nedervonder 19, 5061 JP Oisterwijk, telefoon 013-5231177.

Siemens Communications
De divisie Siemens Communications is wereldwijd een van de grootste aanbieders in de telecommunicatie-industrie. Als enige onderneming in deze branche biedt Siemens haar klanten een compleet productenspectrum van losse toestellen voor de consument thuis tot en met complexe netwerkinfrastructuren voor ondernemingen en exploitanten inclusief bijbehorende diensten. Siemens Communications is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovaties bij convergente technologieën, producten en diensten voor mobiele, vaste en bedrijfsnetwerken. Deze grootste divisie van Siemens AG heeft vestigingen in meer dan 160 landen en realiseerde in het boekjaar 2004 (ultimo 30 september) met circa 60.000 medewerkers een omzet van ongeveer EUR 18 miljard.

Nadere inlichtingen voor de redactie:

Televersal
Pieter van Opbergen, directeur
Tel.nr: 06-53934973
E-mail: pieter@televersal.nl
www.televersal.nl

Siemens Nederland NV
Afdeling Persvoorlichting, Josje Mosies
Tel.nr: (070) 333 2095
E-mail: josje.mosies@siemens.com
Zie voor alle persberichten op internet: www.siemens.nl/persinfo