Ingezonden persbericht



---





P e r s i n f o r m a t i e

vliegende start voor zorgverzekeringen interpolis

Tilburg 10 februari 2006 - Interpolis heeft een succesvolle entree gemaakt in het nieuwe zorgstelsel. Eind januari hadden reeds 75.000 mensen zich bij Interpolis aangemeld voor de basisverzekering ZorgActief. Interpolis is daarmee een van de snelste groeiers onder de zorgverzekeraars.

Ledencollectiviteit Rabobank
De meeste verzekerden maken gebruik van de collectiviteit voor Rabobank-leden. Leden van de bank krijgen bij Interpolis 7,5% korting op de premie van hun basisverzekering. Op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen bedraagt de korting tien procent. De collectiviteit voor Rabobank-leden behoort tot de grootste collectieve verzekeringscontracten in Nederland. De bank telt ruim anderhalf miljoen leden.

"Het aanbod van Interpolis blijkt vooral interessant voor leden die geen toegang hebben tot één van de grote werknemerscollectiviteiten. Denk aan: zelfstandig ondernemers, ondernemers die hun bedrijf hebben beëindigd, medewerkers van kleine ondernemingen en senioren.", aldus Marc Cootjans, commercieel directeur Particulieren Rabobank Nederland. "Het is mooi dat onze leden zo massaal gebruikmaken van de financiële voordelen die wij ze bieden. Het lidmaatschap wordt echt als toegevoegde waarde gezien."

Collectiviteiten
Commercieel directeur Gert-Jan Kleinrensink van Interpolis: "Behalve met de Rabobank heeft Interpolis met ruim tweehonderd brancheorganisaties en werkgevers afspraken gemaakt over het aanbieden van een collectieve verzekering aan hun werknemers. Wij verwachten dat het aantal klanten de komende tijd nog verder zal toenemen." Verzekerden kunnen tot 1 maart het contract met hun huidige zorgverzekeraar opzeggen. Aanmelden bij een nieuwe verzekeraar kan nog tot 1 mei. Interpolis ZorgActief
Interpolis ZorgActief is een complete zorgverzekering tegen een scherpe prijs. De basisverzekering kan worden uitgebreid met vier aanvullende verzekeringen en er is keuze uit drie typen tandartsverzekeringen. Verder kent de verzekering een zorggarantie, is er geen medische selectie voor aanvullende verzekeringen, geen beperkingen voor medicijnvoorschrift en gratis aanvullende dekkingen voor collectief verzekerden. Met alle Nederlandse ziekenhuizen is een zorgcontract gesloten. Net als met een aantal buitenlandse ziekenhuizen in de grensstreek met Duitsland en België.



Ingezonden persbericht