Ingezonden persbericht

Fluke Networks rondt acquisitie van Visual Networks af

Koploper op het gebied van netwerkanalyse en -controle breidt reeds sterke productportfolio met oplossingen voor VoIP en beheer van applicatieprestaties verder uit; klanten blijven ondersteuning ontvangen voor alle bestaande producten en programma's van Visual Networks

EINDHOVEN, 20060210 -- EVERETT, Washington (Verenigde Staten) - Fluke Networks maakt de definitieve afronding van de eerder aangekondigde acquisitie van Visual Networks bekend.


Klanten van Visual Networks kunnen ervan uitgaan dat bestaande producten en programma's verkocht en ondersteund blijven worden. De bestaande producten en programma's zullen in de toekomst blijven bestaan en worden doorontwikkeld, ook bij Fluke Networks. De acquisitie vormt een uitbreiding op de reeds sterke productportfolio met VoIP Lifecycle Management oplossingen van Fluke Networks en verbreedt het aanbod op het gebied van producten voor het controleren van applicatieprestaties.

De klanten beschikken nu over extra alternatieven op basis van de gecombineerde productreeksen om de oplossingen te kiezen die optimaal geschikt zijn voor hun eisen op het gebied van netwerkbeheer.

"Bij de afronding van deze acquisitie kijken wij uit naar de samenwerking met het team van Visual. We gaan door met de innovatie van het topproduct Visual UpTime® Select(TM) van Visual Networks," aldus Jeff Lime, de onlangs benoemde directeur van Visual Networks en Fluke Networks Senior Vice President of Marketing. "Visual UpTime Select vormt een integraal onderdeel van de brede reeks oplossingen van Fluke Networks waarmee bedrijven in staat worden gesteld netwerkprestaties te optimaliseren.”

Visual UpTime Select klanten worden geholpen door het huidige verkoop- en ondersteuningspersoneel. De klanten kunnen tevens doorlopende ondersteuning verwachten van de bestaande combinatie van VAR's, distributeurs en service providers. Deze kanalen voegen feitelijk een nieuwe en voordelige dimensie aan de servicemogelijkheden van Fluke Networks toe.

"De afronding van deze acquisitie is een belangrijke aanvulling op de activiteiten van Fluke Networks en ondersteunt de visie van het bedrijf om klanten in middelgrote en grote ondernemingen van dienst te zijn," aldus Chris Odell, President of Fluke Networks. "De expertise van Visual Networks op het gebied van beheerde diensten zal het al sterke aanbod op het gebied van VoIP en beheer van applicatieprestaties van Fluke Networks verder ondersteunen."

Over Fluke Networks
Fluke Networks biedt innovatieve oplossingen voor het testen, analyseren en controleren van bedrijfsnetwerken en telecommunicatienetwerken en de installatie en certificatie van het fiber en het koper dat de fundamenten van deze netwerken vormt. De uitgebreide reeks Network SuperVision Solutions(TM) bieden netwerkinstallateurs, -eigenaren en -beheerders superieure visie, waarbij snelheid, accuratesse en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkprestaties te optimaliseren. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Everett, Washington (Verenigde Staten) en de producten worden in meer dan 50 landen gedistribueerd. Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op www.flukenetworks.com of neemt u telefonisch contact op met (800) 283-5853.




Ingezonden persbericht