Gemeente Delft

Gemeente gaat 15.000 m3 bagger 'ophalen'

Medio februari begint de gemeente met het uitbaggeren van diverse watergangen in Delft om deze weer op de vereiste diepte te krijgen. Als in mei de jaarlijkse ronde gereed is, zal naar verwachting 15.000 m3 bagger zijn verwijderd. Het baggerspecie wordt afgevoerd naar de slufter op de Maasvlakte of naar Hoek van Holland.

De volgende watergangen komen volgens de onderhoudsplanning de komende maanden aan de beurt: Meermanstraat (gedeeltelijk), Kringloop, Prins Bernhardlaan, Straat van Ormoes, Aziëlaan, Sandinoweg, begraafplaats Jaffa, Prof. Telderslaan, Oosteinde (gedeeltelijk), Koornmarkt (gedeeltelijk), Abtswoude (gedeeltelijk), Waterspeeltuin Tanthof, Tanthofkade, Wilhelminalaan (gedeeltelijk), Park Buitenhof, Componistenpad (gedeeltelijk), Amalia van Solmslaan en Rijksstraatweg (gedeeltelijk). Aannemer Dosco voert het werk uit in opdracht van de Gemeente Delft.

Ter plaatse van overslaglocatie's zullen direct omwonenden via een aparte brief worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Zij kunnen desgewenst contact opnemen met het infopunt van Stadsbeheer tel.: 015 - 2602200.

Voor nadere informatie

Communicatie gemeente Delft, Willem van de Ven (015-2602782)
-----------------------


---- --