RTL Group


Mental Theo en Bart Verhoeven King of the Road in 'MotorXperience' bij RTL 5

Files en hoge brandstofprijzen maken het steeds lastiger om zorgeloos te genieten op de openbare weg. Toch is het nog steeds mogelijk om jezelf king of the road en vrij te voelen en als motorrijder te genieten van brute paardenkrachten. Het RTL 5-motorprogramma MotorXperience, gepresenteerd door Mental Theo Nabuurs en Bart Verhoeven speelt in op dit gevoel.

In het wekelijkse programma, dat op zaterdag 11 februari van start gaat, nemen de twee presentatoren alles onder de loep wat met motoren en motorrijden te maken heeft. Iedere aflevering testen zij de nieuwste modellen, tonen aanverwante motorartikelen en bezoeken evenementen en perspresentaties. De twee presentatoren kenmerken zich door een eigen, uitgesproken mening. Ze staan garant voor een spontane en humoristische benadering van het motorgebeuren in de breedste zin.

Theo Nabuurs presenteert het programma samen met motorjournalist Bart Verhoeven die minstens zo fanatiek , maar ook wat serieuzer is. Bart weet simpelweg veel meer van de technische details dan Theo, die voor onvervalste actie gaat. Samen testen de twee de allernieuwste motoren en voorzien ze de kijker van de meest uiteenlopende informatie. En als het even kan, laten ze zich als twee kleine jongens meeslepen door emotie en enthousiasme. Theo en Bart proberen zoveel mogelijk kilometers te maken. Alles wat het motorhart sneller doet kloppen, passeert hierbij de revue. Hierdoor is elke aflevering weer een aanstekelijk avontuur, juist voor kijkers die nu wel eens verder willen kijken dan de auto.

Uitzending: RTL 5, wekelijks, vanaf zaterdag 11 februari, tussen 17.00 en 17.30 uur.


---

-------------------
Noot aan de redactie: voor fotomateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling mediadocumentatie, via telefoonnummer 035-6718553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP