Collectors Fair

Beursgebouw eindhoven

De mooiste verzamelbeurs van Nederland

Op 11 en 12 februari 2006 wordt in het Beursgebouw Eindhoven voor de 13e maal de internationale Curiosa & Verzamelbeurs 'Collectors Fair' georganiseerd.

Ruim 400 Standhouders
De Collectors Fair heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd bij de vele duizenden bezoekers en honderden standhouders uit binnen- en buitenland. Europese deelnemers presenteren hier weer hun meest bijzondere en waardevolle collecties in een verrassend en uitermate gevarieerd aanbod.

Rondlopen, kijken en genieten van de sfeer van dit levendige spektakel is al de moeite waard, maar ook voor de aankoop van bijzondere voorwerpen is de 'Collectors Fair' dé plaats waar iedereen wel iets van zijn gading vindt.

Collectors Plaza
Collectors Plaza is de verzamelnaam van een combinatie van inspirerende activiteiten op deze 13e Collectors Fair. De bovenverdieping van het Beursgebouw wordt hiervoor ingericht en krijgt hierdoor een aparte status. Beide beursdagen vinden hier allerlei boeiende activiteiten plaats, die in principe alleen bedoeld zijn voor promotie zoals:

Verzamelkring SAM ZAM
Naast individuele verzamelaars, zullen leden van de verzamelkring SAM ZAM een gedeelte van hun verzamelingen tonen. De leden van SAM ZAM komen hoofdzakelijk uit de Provincie Friesland, waar ook de oorsprong van haar bestaan ligt. Vanuit de Friese hoofdstad is de Verzamelkring in de loop der jaren langzaam gegroeid.

Verzamelverenigingen & Clubs
Deze worden de mogelijkheid geboden zich op het 'Collectors Plaza' kosteloos te presenteren.

Verkiezing 'Verzamelaar van het Jaar'
De titel 'Verzamelaar van het Jaar'is een begrip geworden. Ruim 20 verzamelaars zullen meedingen naar deze titel.
De felbegeerde titel vormt één van de hoogtepunten van de 13e Internationale Collectors Fair. Uit deze waardering blijkt namelijk de erkenning voor de inspanningen van de (amateur)verzamelaar.

Tijdens de Collectors Fair worden 5 verzamelingen genomineerd waarna op zondag om 14.00 uur op het 'Collectors Plaza' de winnaar, de tweede- derde en publieksprijs bekend wordt gemaakt.

ALGEMENE GEGEVENS

Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven

Data: Zaterdag 11 & zondag 12 februari 2006
Openingstijden: Van 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijzen: Volwassenen Euro 8,00
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Voor aanvullende informatie en/of beeldmateriaal:
COLLECTORS FAIR BEURSORGANISATIE
Guus de Backer, organisator
Postbus 469, 5600 AL Eindhoven
Telefoon: 0497 68 40 12
Fax : 0497 68 40 13
Mobiel : 06 512 09 139
E-mail : info@collectorsfair.nl
Website : www.collectorsfair.nl