Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Februari 2006

Valentijnsactie op Sint Jorisplein; Met je geliefde naar een romantische film

Wie aanstaande zaterdag Shopping Center Sint Jorisplein bezoekt, belandt op Valentijnsdag misschien wel in een 'loveseat' in de bioscoop. Met de actie 'Happy Valentine!' geeft de winkeliersvereniging in samenwerking met het Grand Théâtre in Amersfoort gratis kaartjes weg voor de romantische comedy 'Casanova'.

Rode Valentijnsballonnen, die spelen op zaterdag 11 februari aanstaande de hoofdrol. In de winkels worden ze de hele dag uitgedeeld. Aan elke ballon is een envelop bevestigd. In sommige van die enveloppen zitten twee gratis kaartjes voor de romantische film 'Casanova' op dinsdag 14 februari. Een perfect Valentijnscadeau!

'Valentijnsdag is voor de winkeliers de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden', aldus Martin Vink, voorzitter van de Ondernemersvereniging Sint Jorisplein. Vandaar dat wij daar als winkelcentrum ook elk jaar weer op inspelen. In samenwerking met het Grand Théâtre is nu deze actie georganiseerd, waarbij we natuurlijk hopen dat we heel veel verliefden en verloofden een plezier zullen doen.'

'Casanova' draait op dinsdag 14 februari om 21.30 uur in het Grand Théâtre, Snouckaertlaan 38, Amersfoort.