Gemeente Schiedam


Concert Play-In orkest

Op zaterdag 11 februari 2006 organiseert muziekvereniging Harpe Davids in verband met het 85-jarig bestaan een Play-In voor alle belangstellende muzikanten; blazers en slagwerkers van HAFABRA (harmonie, fanfare en brassbands). Plaats van handeling is de grote zaal van wijkcentrum De Blauwe Brug in Schiedam-Noord.

De bekende componist/arrangeur van hedendaagse blaasmuziek, Jacob de Haan, is die dag de muzikale leider voor het gehele orkest. Het spreekt voor zich dat veel van zijn werken ingestudeerd zullen worden met ook als primeur twee nieuw gecomponeerde muziekstukken! Naast de muzikanten van Harpe Davids hebben zich veel muzikanten van andere verenigingen aangemeld. Zodoende zal het orkest bestaan uit zo'n 130 blazers en slagwerkers.

Om 19:00 uur zal het Play-In orkest de ingestudeerde werken voor het publiek ten gehore brengen. Dit - unieke - concert duurt ongeveer een uur en is voor het publiek gratis toegankelijk. De deuren van de Blauwe Brug aan het Bachplein in Schiedam-Noord gaan open om 18:45 uur.

Meer informatie: http://www.harpedavids.nl of e-mail: secretariaat@harpedavids.nl