GroenLinks

GroenLinks start campagne gemeenteraadsverkiezingen in Tilburg


9 februari 2006

De campagne van GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen gaat zaterdag a.s. van start in Tilburg. Op het jaarlijkse partijcongres wordt de aftrap gegeven voor de GroenLinks-campagne. Femke Halsema zal een toespraak houden. Het congres wordt in de middag onderbroken voor een actie.

GroenLinks houdt zaterdag 11 februari in Tilburg haar jaarlijkse congres. Femke Halsema zal om 14.50 uur het congres toespreken onder het motto van angstpolitiek naar kanspolitiek. Zij zal ingaan op de landelijke inzet van GroenLinks in de gemeenteraadscampagne. Het congres is tevens de start van de GroenLinks-campagne. GroenLinks doet dit jaar mee in 215 gemeentes en 24 deelraden.

Om 13.00 uur vindt buiten op het plein "Heuvel" in Tilburg - een grote actie plaats. Enkele honderden congresgangers zullen een flash-mob-achtige actie houden, gericht op alle vluchtelingen in Nederland. Deze actie hang samen met een kaartenactie voor vluchtelingen die enkele weken geleden is gestart in tientallen GroenLinks-afdelingen.

Het uitgebreide programma van het congres is te lezen op: http://www.groenlinks.nl/congres