Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 8 februari 2006

Campings met een hart schenken gratis Valentijnsnachten

nieuwe slogan daar zou ik wel van harte mee in een tentje willen liggen

De dag en nacht(en) van het hart naderen. Op 14 februari vindt traditioneel Valentijnsdag plaats. Een dag om je geliefde (al dan niet anoniem) te verassen. Diverse topcampings van Ardoer.com schenken geliefden een wel zeer hartelijke aanbod. In de periode tussen 11 en 15 februari is er een beperkt aantal gratis hartelijke Valentijnsnachten beschikbaar in Zeeland, op de Veluwe of in Noord-Holland. Deze hartelijke nachten variëren van een nachtje slapen in een romantische bungalow of stacaravan tot een nachtje kamperen met de eigen caravan of tent (en diverse extra s). Op deze wijze hopen de hartelijke gastheren/-vrouwen van Ardoer een nieuwe slogan te introduceren: Met jou (of hem/haar) zou ik wel van harte een nachtje in een tent(je)/caravan willen liggen& . Dat is nog eens een originele tekst voor op de Valentijnkaart! Bovendien blijkt uit onderzoek dat een (kampeer)vakantie een zeer goede test of impuls kan zijn voor een liefdesrelatie.

Kampeervakantie romantisch?

Een (kampeer)vakantie kan erg romantisch zijn, zelfs in de winter. Diverse kampeermiddelen zijn tegenwoordig geschikt voor het gebruik in de winter. Echte romantici kiezen natuurlijk voor een overnachting in een tent met een goede warme (gezamenlijke) slaapzak. De moderne topcampings van Ardoer.com beschikken over verwarmd sanitair (sommige zelfs op de kampeerplaats) en hartverwarmende service.

Daarnaast is een kampeervakantie een goede manier om een (potentiële) partner goed te leren kennen. In een ontspannen en knusse situatie vinden geliefden tijd voor elkaar en zijn zij iets meer op elkaar aangewezen. Geen kampeerder maar wel een casanova? Dan biedt Ardoer.com ook de mogelijkheid een romantisch nachtje in een bungalow of stacaravan door te brengen. Alle Ardoer Campings liggen op mooie en romantische plekjes in Nederland. De gastheren/- vrouwen zorgen bovendien voor een exclusieve en vooral zeer hartelijke Valentijns-ontvangst.

Hartelijke Valentijnsnachten

Geliefden kunnen in aanmerking komen voor de gratis hartelijke Valentijnsnachten door te surfen naar www.ardoer.com. Hier kunnen zij kiezen uit de verschillende mogelijkheden. Door vervolgens als eerste een e-mail te sturen aan de betreffende hartelijke topcamping, kunnen zij gebruik maken van de gratis overnachtingen. Natuurlijk geldt wel: vol = vol en wie het eerst komt, het eerste maalt . Echte kampeercasanova s moeten dus snel zijn. Participerende Ardoer Campings zijn: De Haeghehorst in Ermelo, De Zanding in Otterlo, De Oude Molen in Groesbeek, t Schinkel in Hoenderloo, t Gelloo in Ede, Duinoord in Westenschouwen, De Wijde Blick in Renesse, De Paardekreek in Kortgene en het Noorder Sandt in Julianadorp.

Ardoer, Campings met een Hart

Op www.ardoer.com stellen meer dan 25 campings met een hart zich voor aan de Nederlandse kampeerder. Deze campings zijn allemaal zelfstandig. De ondernemers zijn zelf nog de gastheer/-vrouw. De naam Ardoer staat voor passie, voor hart voor de zaak en de gast, vandaar de ondertitel campings met een hart . Andere kernbegrippen van Ardoer zijn pluriformiteit (elke camping is anders), persoonlijk (gastheerschap op hoog niveau) en kwaliteit (sanitair en kampeerplaatsen op het allerhoogste niveau). Ardoer wil tevens een bijdrage leveren aan het verbeteren van het imago van kamperen en de hartelijkheid in Nederland. De kampeerder kan voortaan een kwalitatieve vakantie met een kampeergevoel vinden op www.ardoer.com. Op deze site staan alle campings op de mooiste plekjes van Nederland overzichtelijk gepresenteerd. Bovendien zijn er ook de mooiste ingerichte verhuurtenten, chalets, stacaravans en bungalows te vinden.

Topcampings

Alle campings van Ardoer zijn zowel nationaal als internationaal hoog gewaardeerd als het gaat om kwaliteit, gastvriendelijkheid en hartelijkheid. Zij hebben diverse publieks- of vakprijzen gewonnen. Het meest recent werd camping t Schinkel uit Hoenderloo door de ANWB verkozen tot Camping van het jaar 2006 . Bij de 25 beste campings van Europa zijn volgens de ANWB ook maar liefst vier Ardoer campings met een hart te vinden. Zeelandcamping Ons Buiten uit Oostkapelle behaalde vorige week zelfs de zevende plaats in deze lijst.

Maar liefst vijf voormalige Campings van het Jaar, drie ADAC Superplätze (door de Duitse ANWB verkozen topcampings) en vijf ANWB Eurotop campings onderdeel zijn van Ardoer.com. De campings van Ardoer liggen in zes verschillende regio s zoals Zeeland, de Veluwe, het Overijssels Vechtdal, Noord-Holland, Twente en het Rijk van Nijmegen.

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht