Ingezonden persbericht


Rij Nederland's beste coureurs eruit in PGR3 en win een plek in de PGR 100

Zet tijdens de Race & Rally-beurs in de Amsterdam RAI de snelste tijd neer en win fantastische prijzen

Schiphol-Rijk, 10 februari 2006 - Wie denkt dat hij of zij goed is in racen met Project Gotham Racing 3 (PGR3) op de Xbox 360, krijgt dit weekend de kans om dat te bewijzen! Tijdens de Race & Rally-beurs, die op 11 en 12 februari plaatsvindt in de Amsterdam RAI, zullen op de Total-stand een aantal bekende Nederlandse coureurs laten zien wat ze kunnen in PGR3. Bezoekers mogen vervolgens proberen om de neergezette rondetijden te verbeteren en kunnen daarmee mooie prijzen winnen. De 'overall' winnaar van dit evenement wacht een wel heel bijzondere prijs: een gegarandeerde plek in de 'PGR 100' - de ultieme lijst van de beste PGR3-rijders in Europa - met daarbij een zeer exclusieve PGR3 Xbox 360 console.

Tijdens de Race & Rally-beurs, dat tegelijkertijd plaatsvindt met de 'Explosive Car Tuning'-beurs in de Amsterdam RAI, is Xbox 360 te gast op de Total-stand. Op deze stand geeft Total een overzicht van de rol die zij speelt in de nationale en internationale autosport. Op de Total-stand staan in totaal zeven Xbox 360 consoles met daarop de next-generation racegame Project Gotham Racing 3, waarvan bezoekers er op zes zich mogen uitleven.

De zevende console is gereserveerd voor een aantal bekende namen uit de autosport en voor de mensen die het tegen deze coureurs durven op te nemen. Gedurende twee uur is er telkens een nieuwe coureur aanwezig op de stand, die een toptijd neerzet op een vast circuit in PGR3. Zolang deze coureur er is, kunnen bezoekers proberen om deze tijd te verbeteren. Wie daarin slaagt, wint een exclusieve PGR3 faceplate voor de Xbox 360 (niet in de winkel verkrijgbaar) en een Xbox 360 t-shirt. Wie er de eerste keer niet in slaagt, kan het bij de volgende coureur nog een keer proberen.

De volgende coureurs zijn aanwezig (onder voorbehoud):

Zaterdag 11 februari:
11:00 uur - Hans Becks
13:00 uur - Nicky Pastorelli
15:00 uur - Cesco Pastorelli
16:00 uur - Phil Bastiaans

Zondag 12 februari:
11:00 uur - Phil Bastiaans
13:00 uur - Nicky Pastorelli
15:00 uur - Team Hans Stacey

PGR 100
In maart kunnen Project Gotham Raccing-gamers proberen om een plaats te veroveren in de 'PGR 100', een lijst met de allerbeste Project Gotham Racing-rijders in Europa. Daarbij gaat het er niet alleen om wie het snelste rijdt, maar vooral ook wie de meeste 'kudos' behaalt, door gedurfd, vakkundig of stijlvol te rijden.

Wie er uiteindelijk in slaagt om te eindigen in de PGR 100, staat - naast eeuwige roem - een fantastische prijs te wachten: een exclusieve, zwarte Limited Edition Project Gotham Racing Xbox 360 console. Hiervan zijn er echt maar 100 in de hele wereld, dus wie deze wint heeft echt iets heel bijzonders.

Meer informatie over het PGR 100 evenement is te vinden op http://www.xbox.com/nl-NL/community/news/PGR 100/.



Ingezonden persbericht